NYHEDSBREV SEPTEMBER 2019
Fra ledelsen Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden
Godt i gang igen

Så blev det September måned, og sommeren er forbi ifølge kalenderen. Dette betyder at mange af indendørsaktiviteterne bliver vækket til live igen. I løbet af efteråret vil der blive åbnet for kreaværksted, salen, bageværksted og meget andet.

De nye 0. klasser der startede før sommerferien har fundet sig til rette og har lært skolen godt at kende. Det er dejligt at se, at de bevæger sig hjemmevant rundt over det hele.

I forbindelse med de voldsomme regnbyger september måned har budt på, må vi desværre konstatere at vores tagrender er godt og grundig stoppet til. Vores teknik og service afdeling har været ude og rense tagrenderne og det er desværre ikke blade der ligger deroppe men derimod skovle, spader, bolde og spande.

Vi vil derfor tale med eleverne i klasserne om´ at det er forbudt at kaste ting op på taget. Jeg vil derfor også opfordre jer forældre til at tage en snak med jeres børn, så vi i fællesskab kan få sat en stopper for det.

Efter sommerferien har vi også sagt velkommen til den nye 0.D klasse og vi har heldigvis fået fornøjelsen af at lære en del af børnene at kende i SFO.

I SFO har vi også sagt velkommen til Martin der er startet som pædagog og som er tilknyttet de to 2. klasser. Martin vil i SFO-tid være at finde både i Piratskibet og Skattekisten.

Derudover har vi Razia der er tilknyttet læringscentret og Piratskibet tirsdag, onsdag og torsdag. Razia skal være på Tinderhøj skole i 6. måneder.

Vi har også sagt velkommen til Maria der er startet som Pau studerende (pædagogisk assistent). Maria er i Piratskibet og skal være her Januar måned med.

Mange hilsner
Eva Lassen
SFO-leder








Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Eva Klovgaard Lassen (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top