html> Flaskeposten


NYHEDSBREV JUNI 2018
Fra ledelsen Den fælles SFO Grøn SFO Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden
Grillhytten
I røg og damp

I løbet af sidste skoleår kom et længe næret ønske pludselig inden for rækkevidde. I løbet af sommerferien blev det en realitet. Inden ferien var slut, kunne vi indvie grillhytten, som vi forventer mange skønne timer i de næste mange år.

Grillhytten er ikke kun for SFO, den er tiltænkt hele dagen, hele skolen og alle elever. Personligt har jeg haft den første tematorsdag sammen med flok tredieklasses elever, der synes det var en fest at være ude hele dagen, arbejde med håndværktøj og skabe noget med egne hænder.

Tilbage til den sidste dag i juli, da solen skinnede og vi indviede grillhytten med bål og med både pølser, brød og tilbehør, var der ikke et øje tørt. Børnene synes det var skønt med bål og røg, vi voksne nød synet af de glade børn og alle var enige om, at her er der grundlag for mange, mange skønne timer i fremtiden.

Siden har vi brugt den et par gange, når der har stået bål og snobrød på menuen i SFO-regi. Der er ingen tvivl om, at vi kommer til at bruge hytten mange gange inden skoleåret er slut.

Vi drømmer for eksempel om bål i snevejr.

Eller at sidde i læ med en snobrødspind, mens regnen trommer på taget.

Der er mange muligheder.

Pernille

Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Eva Lassen (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top