NYHEDSBREV FEBRUAR 2020
Fra ledelsen Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden
Kerneopgaven

Alle børn skal blive så dygtige som de kan, så de kan lykkes som hele mennesker.

I Rødovre Kommune er der sat fokus på kerneopgaven og den sociale kapital. Ovenstående er det vi her på stedet, har valgt som vores kerneopgave.

En ting er kerneopgaven, en anden er alt det, er følger med. Derfor har vi på skolen arbejdet fælles blandt hele personalet - lærere, pædagoger, Teknisk service, kontoret og ledelsen - på at synliggøre vores mål, vores værdier og vores kultur.

Det er et arbejde, der ikke er færdigt, men som med denne uges fælles personalemøde nåede et godt stykke længere. Det er et spændende stykke arbejde, som får os til at tænke tanker, og kan være med til at se på egen praksis.

Det er samme stykke arbejde, vi gennem et stykke tid har ført i SFOregi, hvor vores gamle vision er taget op til genovervejelse. Det gør vi med mellemrum, og denne gang har vi arbejdet meget målrettet på at gøre vores beskrevne tanker mere letlæselige og lettere forståelige.

Det arbejde er heller ikke færdigt. Men jeg kan love jer for, at selvom vi endnu ikke kan præsentere et færdigt resultat, er det stadig spændende, tankevækkende og med til at sætte fokus, når vi i hverdagen er sammen med jeres børn.

Sammen med arbejdet med den sociale kapital, der sætter mål for vores forestående arbejde og kultur, er det to store projekter, som tager den tid store projekter tager, og som vil ende ud med beskrivelser I som forældre på et senere tidspunkt vil blive præsenteret for.

Men som allervigtigst skal være med til at gennemsyre vores arbejde i hverdagen. I samarbejdet med jer, med jeres børn og med hinanden.

Pernille Skau Nørgaard





Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Eva Lassen (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top