NYHEDSBREV JANUAR 2020
Fra ledelsen Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden
Mellem juleferie og vinterferie

Så blev det januar og endelig kom dagen hvor vi officielt har åbnet Centret på Tinderhøj Skole og i den forbindelse budt både nye børn og medarbejdere velkommen.
Det er skønt at høre hvordan gangene summer af liv fra børn og voksne, men vi koncentrerer os også om at få alt det nye til at finde et stille og roligt leje vi alle kan være i.

I Piratskibet og Skattekisten er der fuld gang i børnefesterne og hvis dit barn ikke har været til en endnu, skal I bare glæde jer.

Det er super hyggeligt med en aften hvor der bliver spist og drukket saftevand, spist slik og danset, samt deltaget i forskellige lege eller konkurrencer.

I Tømmerflåden har der været den traditionelle nytårskur, der bød på Stegt flæsk og hvad der dertil hører. Dette er også en aften vi altid glæder os over og ser frem til.

I skrivende stund er vi i gang med at søge efter en medhjælper til Skattekisten der kan komme og lave eftermiddagsmad og hygge med børnene.

Vi glæder os meget til at kunne byde en ny medarbejder velkommen i marts/april måned. Dette kommer I til at høre meget mere om når tiden nærmer sig :)

Derudover nærmer vi os uge 8 hvor skolen holder vinterferie.

SFO har selvfølgelig åbent i uge 8, hvor vi vil finde på hyggelige ting sammen med de børn der kommer, og for alle de børn og familier der har vinterferie, ønskes I en rigtig dejlig ferie.

Husk at gå ind og meld jer til ferie på Tabulex, så vi kun har det personale på arbejde der er brug for. Vi vil hellere være fuldt bemandet når jeres børn rent faktisk er her :)

De bedste hilsner
Eva Lassen
Sfo-leder
Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Eva Klovgaard Lassen (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top