NYHEDSBREV JUNI 2020
Fra ledelsen Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden
Siden sidst

Sommerferie

Nu nærmer sommerferien sig og den er kendt for at indeholde en masse sjove ture, vandkamp og meget mere.

Derfor er der et par praktiske ting I bør vide:

Alle børn skal møde senest 9.30. hver dag.

De skal dagligt medbringe en drikkedunk, en turmadpakke og en turtaske og så er det en god ide, altid at have badetøj og håndklæde liggende på sin garderobeplads.

I uge 29 og 30 er vi lagt sammen med Skattekisten. Det kommer der mere info om.

Solcreme

Alle børn skal være smurt ind i solcreme hjemmefra, og have deres egen solcreme med, så skal vi nok hjælpe dem med at blive smurt ind senere på dagen.

Hvis jeres barn får en spontan fridag, så bedes I melde dem fri på Tabulex, så vi ikke skal bruge unødig tid på at ringe og høre om, hvorfor jeres barn ikke er dukket op.

Tøj til al slags vejr

Husk at alle børn skal have regntøj, badetøj, samt skiftetøj liggende i garderoben.




Farvel

Det er desværre, ved at være tid til, at sige farvel til både Robin, Eigil og Troels der alle tre har været vikar i Piratskibet fra d. 1. maj og har deres sidste dag tirsdag d. 30. juni.

Både personale og børn har været rigtig glade for at have dem i huset og vi kommer til at savne alle tre.

Nyt personale

Vi er så heldige, at Mektap rykkede over i Piratskibet lige efter påske.

Mektap har i mange år haft sin daglige gang i Skattekisten, og derfor er hun er et kendt ansigt, for både voksne, men også for en masse af børnene.









Solsikkeblomster i 00.klasserne

Eftersom vi er en grøn skole, så har begge 00.klasser været med til at så solsikker. Børnene er med til at følge solsikkens udvikling, vande og måle, hvor meget de vokser.

Solsikkerne er efter spiring placeret både indenfor og udenfor, så børnene kan se forskellen på solsikkens forhold mht. lys og vind.
Børnene har helt check på, at solsikkerne har brug for lys, varme og vand for at kunne vokse sig store.

I 00.A har vi valgt at solsikkerne forbliver i en af SFO’ens plantekasser udenfor, og i 00.C får børnene hver især en med hjem på et tidspunkt inden sommerferien.


00.A

Børnene kommer hinanden mere ved på kryds og tværs af klassen, eftersom flere af børnene nu er på SFO om eftermiddagen. Vi har også ladet døren stå åbent mellem de to grupper om morgen mellem ca. kl. 7.50-8.20, så børnene også kan mødes med hinanden der, da det ikke er alle der er på SFO. For i løbet af dagen er klassen jo adskilt i de to grupper.

Børnene er blevet fortrolige med de voksne på SFOen. De kommer og henter hjælp, hvis nogle er blevet uvenner eller har slået sig.

Børnene var meget interesseret i at lave nøgleringen i forbindelse med Farsdagsgaven. Nogle var så glade og stolte af den, at de selv ønskede at beholde nøgleringen. Men så tog vi en snak om, hvorfor de ikke kunne beholde den selv - og så blev de i stedet stolte givere. Børnene synes, at det var sjovt at se, hvor meget nøgleringsfiguren skrumpede fra start til slut inde i ovnen.

Vi har igen genopfrisket de usynlige streger, for vi har oplevet at flere af børnene er blevet lidt for modige og har krydset den usynlige grænse. I må gerne tage en snak om, hvorfor den ikke må krydses - dette både pga. Corona, men også fordi vi simpelthen ikke kan finde dem, hvis de passerer den usynlige grænse - der går meget tid med dette, når det er sket.

I uge 26 får alle børnene en sommerferiebog med hjem, som de skal medbringe i skolen efter sommerferien, så støtter vi dem i at fortælle lidt fra deres ferie. Hvis jeres barn holder ferie i uge 26, så tage lige fat i en af os, så I kan få bogen udleveret. I sommerbogen kan der tegnes, skrives og/eller indsættes foto, billetter mv, som omhandler oplevelser og hyggetid fra sommerferien. Det forventes ikke, at jeres barn selv skriver.

Mange hilsner
Eigil, Troels, Kim og Bolette





















Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Eva Lassen (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top