NYHEDSBREV JUNI 2020
Fra ledelsen Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden
Sidste nyt

Corona, corona, Covid-19, sprit, afstand og mange andre ting.

Vores hverdag har som I ved været påvirket på mange måder. Vi har forsøgt, sammen med børnene, at få en så normal hverdag ud af det som muligt, og jeg må sige, at jeres børn har været helt fantastiske til at tackle det.

Det har jo været sådan, at vi har været ude næsten alle dage for at formindske smitten og heldigvis har vi haft rigtig mange soldage.

Vi var selvfølgelig den første tid begrænset af en masse regler fra kommunen, men vi begynder lige så stille at komme tættere på normal tilstande, selv om vi ikke er der endnu.

I sidste uge åbnede Roselia, Mette og Susan Krea uden for. Det har været rigtig populært og der er blevet tegnet, malet og snakket. Det har været rigtig dejligt at se.

Rundbold har vi også fået spillet hver dag. Det er også rigtig populært selv om det kan være lidt hårdt for den gamle :)

Kenneth



Solcreme

Da solen nogle dage er rigtig stærk er det rigtig vigtigt, at jeres børn er smurt ind i solcreme inden de kommer i skole.

Det er også vigtigt at de har en solcreme liggende på deres plads, således at de kan smøre sig ind om eftermiddagen.

Vi hjælper selvfølgelig børnene, hvis der er nogle, der har svært ved at smøre sig ind.

Vi har oplevet børn, der har lignet spøgelser, fordi de ikke lige var klar over hvor meget solcreme de skulle tage på :)



Husk skiftetøj

Selv om vi har en del soldage har vi altså også dage med regn.

Derfor er det vigtigt, at de har noget tøj med til dette også, hvis I kan se på vejrudsigten, at de lover regn.

Sluttelig vil jeg bare takke jer forældre for at have holdt afstand og overholdt de regler, som er udstukket fra skolens side.

Det er rigtig vigtigt, så vi kan komme ud på den anden side af corona.

Kenneth











Nye ansigter i Skattekisten

Camilla



Kære børn og forældre

Jeg er pr. 2.06.2020 startet i praktik, som pædagogstuderende her på Tinderhøj Skole og derfor skal I naturligvis også havde en kort præsentation af mig.

Mit navn er Camilla, jeg er 28 år gammel og kommer fra Herlev. Jeg læser til pædagog på Københavns Professionshøjskole på Campus Carlsberg og er fornyelig påbegyndt på 4. semester. Jeg skal frem til slut november være i praktik i SFO’en og i 0.B, som jeg allerede har mødt og er blevet taget rigtigt godt imod af.

Jeg er spændt på og glæder mig meget til at møde jer alle, både børn, forældre og ansatte og jeg ser utrolig meget frem til, at få en masse spændende, sjove og lærerige oplevelser i løbet af det næste halve år.

Mange hilsner
Camilla Christensen


Mitzi



Jeg hedder Mitzi, er 24 år gammel og er lige blevet færdiguddannet pædagog i januar.

Jeg skal være i 0.A og i Skattekisten.

I min fritid træner jeg forskellige gymnastikhold, og er generelt glad for leg og bevægelse.

Hilsen
Mitzi






Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Eva Lassen (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top