NYHEDSBREV MARTS 2020
Fra ledelsen Den fælles SFO Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden Fra den studerende
Status marts

Så blev det forår, men en våd en af slagsen. Det kan heldigvis nå at ændre sig og der er da også dage med solskin hvor børnene pibler ud i skolegården for at stå på rulleskøjter, spille bold eller andet. Det er skønt og vi glæder os alle til de kommende måneder hvor vi kan rykker ud og nyde det gode forårsvejr.

Vi har i hele SFO, fokus på garderoberne og opfordrer alle forældre til at hjælpe jeres børn med at holde garderoberne pæne og ryddelige og gulvet fri for tøj og sko når I går hjem.

På denne måde har rengøringen mulighed for at gøre ordentlig rent, samtidig er det et godt signal og gode rollemodeller vi kan byde de nye 0. kl. der skal starte til maj.

I Skattekisten har vi sagt goddag og velkommen til Maria der er startet som pædagogmedhjælper. Vi kender Maria fra Piratskibet, hvor hun lige har afsluttet sin 6. mdr. praktik. Herefter har Maria hurtigt været et smut forbi sin skole og afsluttet sin Pædagogisk assistent uddannelse og vi glæder os over at hun starter i Skattekisten.


Corona

Nu til Corona situationen. Puha sikke tider, tider hvor vi alle prøver at finde ud af hvordan vi bedst mulig får tilpasset vores drastisk ændrede hverdag, så vi kan få enderne til at nå sammen. Nogle er på arbejde og er nødsaget til at benytte nødpasningen i SFO, andre arbejder hjemmefra og passer samtidig sine børn, men en ting er sikkert, alle har været fantastiske til i fællesskab at få det til at lykkes.

På Tinderhøj Skole er der etableret et nødberedskab, der skal tage imod de børn, hvis forældre ikke har mulighed for at blive hjemme med deres børn. Dette nødberedskab består af personale både fra Piratskibet, Skattekisten og Tømmerflåden. Pasningen holder til i Piratskibet og der er fire børn der har tilmeldt sig. Vi vil selvfølgelig gøre alt hvad vi kan for at det bliver nogle gode dage for børnene og støtte op omkring evt. lektielæsning m.m. Derudover bliver der klippet og klistret og jeg ved at der i næste uge skal forberedes og graves i jord så den er klar til at lægge kartofler og andre gode ting.

Personalet der er i nødpasningen gør sit bedste for at tage stemningsbilleder af hvad der sker i SFO, samt vi udnytter at skolen stort set er tom, til at få repareret forskellige ting.

I forbindelse med de skærpede krav om højest at være 10 personer samlet, er dette på nuværende tidspunkt ikke relevant. Skulle vi ende i en situation hvor vi bliver mere end 10 personer deler vi os i de to SFO huse med personale til at dække åbningstiden.

Til de af jer, der passer jeres børn derhjemme og ser frem til et Danmark der er lukket ned, vil jeg komme med lidt inspiration fra vores Grønne dame, som skriver at hun vil minde os om at naturen ikke lukker ned.

Her er lidt inspiration fra Danmarks Naturfredningsforening.

Naturen er en god heler i urolige tider, et fantastisk alternativ til iPaden og et sindsygt spændende sted at gå på opdagelse. Lige nu kommer foråret snigende og der er rig mulighed for at se det hele krible og krable frem.

Pas godt på jer selv og hinanden.

Vi vil løbende holde jer orienteret på Aula, hvis der sker nogle ændringer i situationen.

De bedste hilsner
Eva Lassen
SFO-leder



















Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Eva Lassen (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top