NYHEDSBREV NOVEMBER 2020
Fra ledelsen Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden
På vej mod julen

Så blev det Oktober og efteråret er for alvor sat ind.

Bladene flyver om vores ører, og regn og blæst har overtaget solen og varmen. Mørket er sat ind og det kan til tider både være mørkt når vi møder ind til skolen om morgenen og når vi går hjem igen om eftermiddagen.

Heldigvis har vi de gode traditioner der kan lyse op i hverdagen.

Apropos traditioner så har vi lige holdt Halloweenfest i både SFO 1 og 2 med stor succes. Ved at tænke kreativt og få tilpasset arrangementet efter Corona restriktioner lykkedes det at få stablet gode Halloweenfester på benene.

Vi har selv været meget begejstret og har også indtryk af at børnene har været glade.

Om et øjeblik står julearrangementerne for døren og her plejer I forældre jo at komme og julehygge med gløgg og æbleskiver og i SFO 2 med flæskesteg og brune kartofler, men dette bliver desværre ikke til noget i år grundet Corona.

I stedet for, er vi ved at arrangere en eftermiddag/aften for jeres børn i Skattekisten og Piratskibet, hvor vi vil hygge, klippe klistre og spise risengrød og pebernødder. På samme måde vil der blive meldt ud fra Tømmerflåden om rammerne for et julearrangement.

Dette skal nok blive super hyggeligt og er noget de voksne i SFOen glæder sig meget til :)

I Piratskibet og Skattekisten arbejder vi på at få synliggjort hvilke aktiviteter der er i løbet af ugen.

Her vil det fremgå hvornår der evt. er en turdag, hvornår der bliver lavet bål, juleværksted, playstation, kreaværksted og meget andet.

Selvfølgelig vil der være ændringer og aflysninger hvis der er frafald grundet sygdom eller andet, men ellers vil vi gøre alt hvad vi kan for at gøre aktiviteterne mere synlige for jer forældre.

Derudover har vi budt velkommen til Lars, der er pædagog i Piratskibet, og som skal være tilknyttet 2.B sammen med Charlotte.

De bedste hilsner
Eva Klovgaard Lassen
SFO-leder
Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Eva Klovgaard Lassen (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top