NYHEDSBREV AUGUST 2021
Fra ledelsen Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden
Fra gæsteskribenten

Jeg har fået lov at være vikar på en besked fra ledelsen, og tak for det!

Det er en stor fornøjelse at vi igen kan være sammen på kryds og tværs af klasser i SFO-tiden. Lege og aktiviteter er i gang igen, og vi kan se frem til et efterår hvor vi sammen kan hygge, spille bordtennis, være ved bålet og meget andet.

Vi har taget imod vores nye skolekammerater, som startede i SFO i maj måned, og som nu er startet i 0. klasse. For dem er der mange ting at lære, og her kan alle de større børn heldigvis hjælpe til.

I Tømmerflåden går der nu flere børn, i og med at vores nye 3. klasser, som allerede kom over før sommerferien, er startet. De er faldet hurtigt til, og indtager en plads blandt alle de andre klubbørn. Der er en anden frihed forbundet med at gå i klub, og de muligheder, som det medfører, er noget børnene vokser af. Vi glæder os til at se mange børn næste gang Klubben holder aftenåben.

Alle børn burde være klar på det omskiftelige vejr, men for en god ordens skyld må I gerne være opmærksomme på, at regntøjet er fundet frem og kommer med i skole. Selv om det regner, er det stadig godt at være ude. Aller bedst med regntøj på.

Med venlig hilsen
Lars Rye Vadmand















Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Eva Lassen (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top