NYHEDSBREV FEBRUAR 2021
Fra ledelsen Skattekisten & Piratskibet Piratskibet Tømmerflåden
Tilbage igen

Så kom vi endelig langt om længe tilbage til skole og sfo igen, og hvor er det dejligt at se alle de skønne børn igen.

Vi nåede lige at stifte bekendtskab med virtuel Sfo, der både har budt på banko, madlavning, Pokemonsnak og meget mere. Det har været nyt for alle, men jeg oplever at alle har gået ind i det med krop og sjæl, og det har været fantastisk at kunne se de velkendte glade ansigter hos børnene når de tonede frem på skærmen.

Nu er vi tilbage i skolen og sfoen, dog på en lidt anden måde, da børnene ikke må være blandet, men kun må være sammen med de andre børn fra klassen hele dagen.

Det sætter nogle andre krav til aktiviteter og måder at være sammen på. Nu er der gået en uge og både børn og voksne er ved at finde deres ben i det, men det skal ikke være en hemmelighed at når klokken slår 13:30 og vi går over til sfo tid er både børn og voksne trætte, men vi ved jo heldigvis at dette er kun lige i starten indtil vi har vænnet os til at være tilbage igen.

Det bliver heldigvis opvejet af glæden ved at kunne være sammen med sine klassekammerater.

En anden ny ting vi er mødt ind til er, at det kræver registrering på Tabulex hvis der er behov for at benytte morgensfo.

Som jeg også har skrevet ud til jer tidligere er i velkomne til at skrive direkte til mig på Aula hvis systemet driller.

Nu står vinterferien for døren og der skal lyde en stor tak til alle jer der har været inde og registrere om I holder ferie eller har brug for pasning. Det gør arbejdet betydelig lettere når vi ved hvor mange børn der kommer i uge 8, så vi kun har det antal voksne på arbejde som der er brug for.

Selv om der er Corona vil vi selvfølgelig stadig planlægge nogle hyggelige og sjove aktiviteter så det bliver en god uge for alle både i Sfo 1 og Sfo 2.

Husk at give jeres børn tøj med til alt slags vejr, så vi evt. kan være ude ved bålet eller gå en tur på volden.

Til de børn og familier der har vinterferie, ønskes i alle en rigtig dejlig ferie.

De bedste hilsner
Eva Lassen
Sfo-leder
Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Eva Lassen (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top