NYHEDSBREV FEBRUAR 2021
Fra ledelsen Skattekisten & Piratskibet Piratskibet Tømmerflåden
SFO-tid i 0.C

I skrivende stund, har jeg kun nået at være en del af SFOén i 0.C en enkelt gang, og der startede vi dagen, med at være ude i ca. 40 minutter.

Da vi kom ind i klassen igen, snakkede vi om, hvordan børnene havde haft det, da vi var hjemme. Vi snakkede om, hvad der var det bedste og hvad der var det værste, ved at have været hjemme så længe. Mange havde været glade for at være meget mere sammen med deres familie, men de havde savnet skolen, de voksne og alle deres gode venner.

Vi snakkede om, at de voksne i 0.C synes børnene havde været rigtig seje, til at klare både de opgaver de skulle lave, til at være med på onlinemøder, men også til at undvære deres kammerater.
Faktisk synes vi, at børnene er de sejeste superhelte, vi nogen sinde har mødt.

Børnene lavede deres egen super flotte superhelt, som hænger og pynter i vores vindue i klassen. På logoet foran på figuren, skulle man skrive sit eget forbogstav. Sidst på dagen dansede vi just dance.

I de næste uger i SFO-tid i 0.C, skal vi blandt andet lave nogle fine foderhuse til fuglene, lege med LEGO, vi skal spille spil og være kreative. SFO-tiden er meget anderledes end den vi normalt kender, men vi vil gøre alt hvad vi kan, for at børnene får verdens bedste dag -hver dag.


Rie

Ny studerende.

I en tid hvor vi ikke var her, vi så hinanden i meget små mænger og hvor alting var lukket ned og nødpasning den eneste mulighed for at se et barn eller to, fik vi ny studerende.

Susanne startede midt i det hele, kunne ikke få lov at praktisere sin praktik og nåede nærmest ikke at møde nogen.

Nu er vi tilbage og dermed kan Susanne også lov at prøve noget af al den teori af, som en pædagoguddannelse er fyldt med.

Susanne er at finde i 0.A sammen med Kim, der er praktikvejleder. Hun er her i sin anden praktik og slutter d. 31. maj.

Klassen har taget godt imod hende og børnene er glade for at sidde sammen med hende om forskellige spil og kreative aktiviteter.

Vi siger velkommen til Susanne og håber praktikopholdet kan give dig gode oplevelser og praksis til teorierne.


Tøj til årstiden

Vi er stadig rigtig meget ude i løbet af dagen i SFO´tid så det er vigtigt, at alle børn har varmt tøj liggende i garderoben.

Det er ligeledes vigtigt, at de har en masse skiftetøj liggende. Især strømper og bukser.


Sutsko

Da man ikke må have udendørssko på i Piratskibet, er det en god ide at børnene har sutsko liggende.

Især i vinterhalvåret kan gulvet være koldt, hvis man går rundt på strømpefødder


Syltetøjsglas


Vi vil meget gerne stadig modtage små syltetøjsglas som er vasket.

Hvis etiketten er pillet af, bliver vi ekstra glade

Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Eva Lassen (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top