NYHEDSBREV JUNI 2021
Fra ledelsen Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden
00.A

Siden sidste måned er tiden i 00.A fløjet afsted.

Vi har lavet racerbiler som gave til fars dag, vi har kørt i bil rundt i Rødovre og set hvor alle i klassen bor, bare rolig kun på smart boardet. Vi har endda også fået lov at synge sammen med 00.B, det var rigtig hyggeligt og med stor afstand mellem klasserne.

Inde i klassen har vi fået et akvarium, og der bor endda fisk i også.

Næsten lige da vi var startet i 00.A Plantede vi nogle frø, de er begyndt at spirre, det er sjovt at følge med i.

Vi har været ude på tur nu vejret er blevet så dejligt, vores tur gik til Volden, hvor vi fik en masse at vide om bunkerne, og hvad de havde været brugt til.

Vi legede krigslege bagefter og hele dagen da vi kom hjem.

Vi var også med til 9.klasses sidste skoledag, og i sidste øjeblik fik vi lov at komme med ud og sidde og se kampen mellem lærerne og eleverne, det sjoveste var også at få karameller den dag.

Til sidst er vi begyndt at øve feriesangen, det er jo sommerferie lige om lidt.

God sommer fra 00A
Maria, Dorthe og Bolette
00.B

Det begynder at lakke mod enden for 00.B, for vi nærmer os sommerferien og skolestarten i august, hvor klassen bliver 0B.

Det har været to dejlige måneder, hvor vi har lagt meget vægt på relationsarbejde mellem børnene og os.

Vi føler selv, at det har givet rigtig meget, at vi har lagt den overvejende vægt på dette.

Vi har selvfølgelig berørt bogstaver og tal, men kun i mindre grad, da de fra august jo kommer i ”rigtig” skole. Vi kommer også snart til at have Henrik, der skal være børnehaveklasseleder i 0.B, på besøg nogle gange, så jeres børn ved hvem Henrik er. Vi har allerede talt med Henrik en gang, men nu bliver det i klassen.

Vi har haft fast tur til volden om tirsdagen, hvor vi har samlet grene, løbet på forhindringsbane, kikket på frøer og snegle. Det har altid været meget populært og jeg tænker, at det vil hele SFO’en i løbet af sommeren også benytte sig af.

9. klasserne havde jo sidste skoledag og vi havde fået den ære at flage på række, når de kom til skolen.

Det var kun os der fik lov til det, så de var lidt stolte over, at de var den eneste 00. klasse. Vi fik desværre først beskeden lige inden, så vi kunne ikke nå at få budskabet spredt ud til alle forældre, men jeg tror vi fik næsten hele klassen derud.

Det var egentlig meningen, at det alene var 5. – 9. klasse, der kun måtte være tilskuere til den efterfølgende fodboldkamp mellem 9. klasserne og lærerne, men vi fik overtalt skoleleder Lars til at vi fik lov, da der var rigtig mange, der gerne ville se kampen.

Vi fandt et hjørne, hvor vi kunne sidde og se kampen.

Vi har også lagt meget vægt på sang i klassen og børnene er blevet rigtig gode til at synge flere sange bl.a. Jutlandia med Kim Larsen.

Hvis jeres barn ikke har nævnt det, så prøv at spørge om de kan synge nogle af de sange, som vi har sunget.

Til fars dag fik vi lavet en perleplade, hvor børnene selv havde besluttet, hvordan F’et skulle se ud.

Der var mange forskellige udgaver af et F. Det er altid meget spændende at se, hvordan børnene tackler opgaven og så er det jo også fint at de får øvet lidt motorik.

I forbindelse med solformørkelsen havde vi børnene ude og kikke med disse specielle briller. Det var meget populært, og nogle af børnene var ude og kikke flere gange.

God sommer til jer alle
Roselia, Elias, Kåre og Kenneth
1.A

Vi har i 1.A både leget indenfor og udenfor.

Udenfor har vi leget på græsplænen, legepladsen, i skoven og spillet fodbold.

Indenfor har vi lavet quiz, Just Dance, leget ferie, wellness og restaurant, hvor børnene selv har lavet alt der skal bruges dertil ud fra deres egen fantasi og i fællesskab med hinanden.

Derudover har vi hygget med god musik.

Mitzi

Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Eva Lassen (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top