NYHEDSBREV MARTS 2021
Fra ledelsen Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden
Status marts

Vi er tilbage i skolen og SFO, det er stadig super dejligt og fra i næste uge skal vi også sige velkommen til de store børn en gang om ugen. Inden vi får set os om er de store børn forhåbentlig også tilbage på fuld tid i både skole og SFO. Det glæder vi os meget til.

Vi skal fortsat arbejde med aktiviteter og andre måder at være sammen, da børnene ikke må blandes klasserne imellem, hverken i skole eller SFOtid.

Vi går heldigvis varmere og lysere tider i møde så vi også kan rykke de mere kreative aktiviteter og frugten udenfor.

Vi har også lige sagt farvel til en dejlig vinterferie.

På SFO blev der bagt, lavet lasagne, været på tur, spillet banko, lavet puslespil og meget mere.

Vi havde også planlagt at der skulle grilles pølser og brød i grillhytten men det måtte vi rykke indenfor, da hytten stod under vand grundet frosten i jorden.

Det er dog min opfattelse at det var en hyggelig uge for de børn og voksne der var i SFO.

Inden vi får set os om er det påske og I skal huske at de tre dage før påske ( 29-30-31/3) er lukkedage for skole og SFO.

Derudover skal I fortsat huske at give jeres børn tøj med til alt slags vejr, samt rigeligt skiftetøj da vi fortsat skal prøve at være så meget som muligt udenfor.

Jeg ved det kan være en udfordring at have overblikket over hvad der er af rent og beskidt skiftetøj i jeres barns garderobe når I ikke må komme indenfor i SFO, men I er meget velkommen til at tage fat i personalet, der kan hjælpe.

De bedste hilsner
Eva Lassen
SFO-leder








Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Eva Lassen (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top