NYHEDSBREV APRIL 2022
Leder Piratskibet Tømmerflåden
Velkommen

Første maj nærmer sig med hastige skridt. Med første maj følger også alle de nye små førskolebørn, der starter SFO og gør sig klar til skolelivet på den anden side af sommerferien.

I år starter tre nye børnehaveklasser - to i Skattekisten og en i Piratskibet. For at få plads til de nye børn, flytter 2. klasserne videre til H-fløjen og Tømmerflåden. Det er helt som det plejer.

For at gøre overgangen lettere har 2. klasse allerede været på besøg i Tømmerflåden og har muligheden for besøg hver mandag frem til første maj, hvor de starter i Klubben.

Det er også helt som det plejer. Og så alligevel nyt. For med to år uden at kunne byde velkommen med besøgsdage, er det skønt igen at kunne gøre det mere trygt at flytte hen over skolegården.

Der er masser af traditioner at holde i hævd, når vi får nye børn i SFO. Personalet har travlt med at forberede, så dagen bliver helt rigtig og minderig.

Noget andet der også altid sker i forbindelse med de nye førskolebørn er en omrokering af personalet. I år er det en mindre rokade der skal til for at få enderne til at mødes i de to SFOI-afdelinger. Igen har personalet styr på det og skal nok melde ud, så alle ved hvem der er hvor.

Mens børnene fra 2. klasse hurtigt har fundet sig til rette og føler sig hjemme i Tømmerflåden, håber vi også at det gælder for jer forældre. I er altid velkomne til at komme ind og hente jeres børn, ringe til Klubben eller på anden måde gøre jeres bekendtskab med lokaler og personale.

Det samme kan ikke siges om alle de små nye børn. De har været på besøg en enkelt lørdag og husker ganske sikkert den nye skole, men de kender ikke stedet, men når de starter, skal de nok hurtigt få lært både børn og voksne at kende.

Vi glæder os i hvert fald til at byde velkommen til både nye børn nye forældre - det gælder både i Skattekisten, Piratskibet og Tømmerflåden

Pernille Skau Nørgaard








Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Eva K Lassen (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top