NYHEDSBREV FEBRUAR 2022
Fra ledelsen Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden
Endelig en afgørelse

Og endnu en vildt spændende afgørelse, denne gang i vores billard turnering.

Tobias, som vandt sidste år, var igen i finalen, hvor han mødte Mikkel. Som sædvanligt, har jeg lyst til at sige, blev kampen afgjort i sidste og afgørende sæt.

Der var nerver på, efter otte pænt lige sæt, men der var højt humør selv om det var en meeeeget vigtig 1. plads der blev spillet om.

Tobias havde faktisk kampen i sin hule hånd, med en 3-0 føring, men den blev sat over styr, og Mikkel slog til med et stort comeback og endte med at vinde samlet. 5-4, og en ny klubmester får sit navn på væggen i Tømmerflåden.

Tillykke drenge med medaljerne, og en vægplads til dig Mikkel. Desværre mangler vi at spille om 3. pladsen, så det må vente lidt endnu.

Nye turneringer er også i fuld gang.

Vi er stadig ved de indledende kampe, så vi følger spændt med i nærmeste fremtid, hvor både drenge og piger spiller mod hinanden, i håbet om en senere finaleplads.

Henrik

Bål

Efter lang tid ved bålfadet beg Streetbanen er det skønt at være tilbage i grillhytten. Et større bål, læ og hygge, der indbyder til mere tid, mere snak og mere af det hele.

Vi har bagt boller i æbleskivepanden. Vi tager stadig gerne mod gamle æbleskivepander af støbejern, skulle nogen ligge inde med en, der ikke bliver brugt. Snobrødspindene har været fundet frem og i fredags bød bålet på kakaofarvede pandekager.Der er stadig koldt ude, og derfor er der sjældent børn, der bliver hængende længe. Jeg ved det ændrer sig som det bliver varmere.

Vi bliver ved, for bål er hyggeligt og er gået hen og blevet en del af det at gå i Tømmerflåden.

PernilleKalenderen den næste tid

Vi har sendt en del datoer ud til kommende arrangementer:

Vi starter med en klubaften onsdag efter vinterferien - d. 2. marts.

Vi holder åbent fra 17.00 til 20.00, laver mad og hygger.

Alt afhængig af hvor mange der tilmelder sig beslutter vi os for menuen.

Det koster 30,- kr at deltage. Børn fra 3. klasse er gratis.

Det er nødvendigt med tilmelding senest kl 15.00 på dagen, ellers kan vi ikke nå at købe ind.Fredag d. 29. april holder vi børnefest.

En børnefest kunne godt have et tema.

Lige nu har vi en dato, hvad aftenen ellers skal indeholde, finder vi ud af inden.

OBS! Datoen bliver muligvis ændret, da vi ikke var opmærksomme på at vi har sat os på datoen dagen efter den Grønne Festival.Onsdag d. 25. maj (dagen før Kristi Himmelfart) tager vi i Tivoli.

Det kommer I til at høre meget mere om.

Men husk: det er en vigtig dag for vores børn (og de voksne). Vi har glædet os i snart tre år!Tirsdag d. 14. juni tænder vi op i grillen og inviterer jer alle til at komme og spise med.

Vi står for maden, I sørger for det gode humør og får en billig aften ude.

Vi sender en invitation, når vi nærmer os.
Konkurrencer, eller måske bare afstemninger

Vi har stadig et rum, der burde have været navngivet før ferien.

Men der var stadig mange, som ikke havde afgivet en stemme til de forslag der var kommet, hvorfor vi udsatte valget til onsdag efter ferien.

Det betyder at en afstemning kommer til at afløse en anden.

For når alle stemmesedlerne er hevet ud af den gamle lotteritromle vi bruger som stemmeboks, bliver det tid til at stemme om hvilke af de superflotte forslag til rygdekoration af Klubbens nye fodboldtrøjer skal ende med at blive trykt.

Der er kommet nogle ret gode forslag, som lige nu hænger og pynter inde ved baren, og som vi skal have fundet en, som flest synes om.

Den afstemning skydes derfor i gang onsdag efter ferien, samtidig med at navnet på rummet bag computerne bliver offentliggjort.

Pernille


Junk journalsPå Hobby skal vi lege med gammelt papir, pap og flade ting.

Vi skal lave junk journals. Små bøger, journaler eller scapbooks lavet af rester.

Skulle nogen af jer derfor ligge inde med tapetrester, gamle noder, bøger med fine teksttyper eller flotte billeder, aftager vi gerne.

Skulle I også have sjove flade ting, der kan limes ind i bøgerne, bruges til dekoration eller bare er sjovt, har vi også plads til det.

Jeg synes personligt det var helt vildt sjovt at samle den første lille bog, og håber at børnene synes det samme.

Vi går i gang efter ferien.

Pernille

Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Eva Lassen (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top