NYHEDSBREV JANUAR 2022
Fra ledelsen Skattekisten & Piratskibet Tømmerflåden
Et nyt år - på vej mod nyt

I forbindelse med åbning efter juleferien blev det bestemt at alle afdelinger skulle deles i to.

I både Skattekisten og Piratskibet var det nemt at lukke døren midt i husene og holde de enkelte klasser i den ende, de hører til.

I Tømmerflåden foregik delingen lidt anderledes, for her ligger klasserne ikke i nær forbindelse med Klubben. I stedet er Klubbens område delt i to, børnene delt i to og hver uge skifter de mellem områderne. Luksusproblemet har vist sig at være, at børnene i Klubben er blevet så gode til at krydse sig ind og ud, at de glemmer at lade være med at gøre det, den uge skærmen ikke befinder sig på eget område.


Ellers kan vi konstatere at efter et par år med restriktioner og forordninger har vi en flok børn, der er supergode til at tilpasse sig situationen og få det bedste ud af det. Alle er gode til at overholde områder og være i egen lejr med egne kammerater i det omfang det er nødvendigt. Og heldigvis må alle lege sammen udenfor.
Det er i virkeligheden i højere grad os voksne, der har svært ved at dele op, huske hvor vi må være og hvordan reglerne nu lige er skruet sammen. Vi finder heldigvis også ud af det, og ellers er der som regel gerne et barn eller to, der gerne hjælper.

Når vi er ved de voksne, oplever vi også at I forældre er gode til at vente udenfor, at finde jer i ventetid, når vi har gang i flere ting på een gang og at øve tålmodighed, når det er nødvendigt.

Specielt SFOI er i øjeblikket ramt af corona. Det gælder både børn og voksne. Derfor glæder vi os over den store velvilje vi oplever fra jer forældre, når I henter og kan opleve ventetid.

På det mere pædagogiske område, arbejder vi videre på den sociale kapital, helt efter forskrifterne.

Pernille Skau NørgaardArkiv
Redaktionen: SFO-leder Eva Lassen (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top