NYHEDSBREV SEPTEMBER 2022
Leder Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden
Tek-X

Sidste år havde vi to pædagoger på kursus på Tek-X, planen er at uddanne et korps af t&I pædagoger, som sammen med børn og andre voksne kan bruge Tek-X i SFO-tid.

Tek-X er et fantastisk sted med mulighed for fordybelse, hands on og en hel anden tilgang til alt muligt. Tek-X er projektorienteret, så vi hjemmefra skal forberede et forløb, som vi senere skal bruge mulighederne på Tek-X til at arbejde videre med.

Med et nyt skoleår har vi endnu to pædagoger på uddannelse på Tek-X. I år er forløbet skruet en smule anderledes sammen, så det er startet med tre intensive dage. Nu venter så en periode, hvor der er mulighed for at afprøve og sætte projekter i gang, inden der igen er kursusgange en gang i januar.

Det er stadig spændende.

Pernille Skau Nørgaard
Køkken i Skattekisten

Længe har køkkenet i Skattekisten trængt til en overhaling.

Nu er det blevet tid og den første plan var at køkkenet skulle stå klar efter sommerferien. Som med de fleste entreprenørprojekter trækkes tiden og dermed er der lige nu er der blot et par vindinger fra en elektriker tilbage, inden køkkenet for alvor kan tages i brug.

Med et hurtigt blik kan det tænkes at der ikke er sket det store i det nye køkken, men nye ovne i en højde, der passer bedre på ryggen, opvaskemaskinen er hævet og kogepladen er skiftet ud med nyt, er der alligevel en stor forskel på det gamle.

Der er nye skabe langs væggene, mens øen midt i køkkenet er den samme, gamle gode funktionsdygtige bar. Der er ingen tvivl om at bliver så lækkert, når køkkenet igen fungerer optimalt i en dagligdag hvor netop køkkenfunktionen er vigtig.

Pernille Skau Nørgaard


Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Eva Klovgaard Lassen (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top