TINDERHØJ SFO's MÅNEDLIGE NYHEDSBREV - AUGUST 2013
SFO'ens fælles sider Fra ledelsen Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden Caféen
Første Flaskepost i nyt design

Så er den nye Flaskepost på gaden. Siden sidste år har jeg leget lidt med designet, og forsøgt at gøre layoutet mere digitalt end den gamle version, der i højere grad byggede på den gamle trykte udgave.

Med denne nye udgave håber vi at I som læsere vil blive pirret allerede fra forsiden, til at klikke ind på de andre afdeligner, og ikke kun jeres egen. Derfor er forsiden fyldt med teasere, som gerne skulle give et hurtigt overblik, men også skabe nysgerrighed for, hvad der sker i resten af SFO'en.

Som noget nyt introduceres den fælles side. Her er målet at vi hver måned vil skrive om noget af det, der er fælles for SFO'en. I denne måned kan I læse om vores nye udendørs tiltag og en fælles tur i sommerferien.

Samtidig vil jeg gøre mit til at der bliver linket på kryds og tværs, så inhold der hænger sammen, hurtigt kan findes og ikke behøver blive gentaget side efter side.

Den nye version er stadig så ny, at det sidste mangler. Inden næste udgave skulle også gerne et arkiv og hele redaktionen skrives med. Det må I undvære denne gang. Men ting tager tid og jeg kan ikke nå det hele.

Personligt et jeg rigtig glad for det nye design, og jeg håber at I tager godt imod og ikke føler jer alt for forvirrede over ændringerne.

Pernille

Nye ansigter i SFO'enRundt om i alle vores afdelinger er der efter sommerferien kommet nye ansigter til.

Kig rundt hos de forskellige afdelinger og se præsentationer og billeder af alle de nye.

Pernille

Husk lige

Forældremøde torsdag d. 12. september.Fælles ture i sommerferienI sommerferien var SFOI-afdelingerne slået sammen.

Se christels historie om sommerferieturene


Høstfest

Så holder Tømmerflåden igen fest for børn og forældre.Valg i CaféenHoldet til årets brugerråd skal sættes. Skal du være med?
Arkiv og andet... redaktionen, copyright og hvad der ellers kan findes på...