TINDERHØJ SFO's MÅNEDLIGE NYHEDSBREV - APRIL 2015
Fra ledelsen Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden
April med fuglefløjt og sommersol

Året nærmer sig sin afslutning. Det rykker tættere på og som vejret bliver bedre og børnene er mere udenfor bliver der en anderledes ro i SFO, som giver kontrast til vores andet arbejde i skolen.

Personligt oplever jeg afslutningen for alvor rykke tættere på, når jeg sammen med niende klasserne, i de sparsomme timer jeg har med dem, gennem de sidste uger har arbejdet med årets revy, og i årets sidste A-uge prøver af, øver og for alvor får tingene til at hænge sammen.

De er sjove de store, lige som de mindre i SFO er sjove. På mange områder er der ikke langt og, vi kniber os i armen, når vi for et splitsekund siden kunne huske alle de store løbe rundt og lege i SFO.

Tiden løber, året er løbet. Vi har prøvet af, er slet ikke færdige (bliver vi det mon nogensinde?) og snart står sommerferien for døren. Men inden da, er der meget der skal nåes. På vores nyligt oprettede årshjul kan vi aflæse at de sidste måneder af året indeholder mange arrangementer, der har været set frem til længe.

Der skal holdes fest - både for de helt små og for de store, vi skal sige goddag til nye små SFObørn og vi skal holde afsked med overnatning i telt for dem der ikke længere skal gå i SFO. Nogen skal i Tivoli, andre i biografen og alle skal i sidste ende sige god sommer inden ferien.

Der er meget at holde styr på, og vi glæder os til det hele.

Pernille


Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Flemming Brandt (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top