TINDERHØJ SFO's MÅNEDLIGE NYHEDSBREV - DECEMBER 2017
Fra ledelsen Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden Ombygning
Jul

Julen nærmer sig, og alle steder syder det af hemmeligheder og julebag.

Jeg var i festsalen i dag og se alle Luciadrengene og -pigerne gå Lucia, foran hele skolen. Det var et skønt syn og en smuk oplevelse. De var mange og det blev et langt optog foran en hel skole fra børnehaveklasse til niende, der sad helt stille og så, lyttede og klappede af dem.

Nogen af jer har allerede set dem, da de gik den samme tur i sidste uge, da SFOI holdt klippeklister for børn og forældre. Men for mig var det første gang, og det var superhyggeligt og et skønt syn.

Faktisk må jeg indrømme, at jeg har aldrig før været så tidligt på skolen en Luciadag, men det kan godt være, det skal prioriteres en anden gang, for det var en smuk oplevelse, som jeg gerne vil dele med hele skolen en anden gang.

Og for at blive ved gaverne er det også i dag legepladsen bliver åbnet og selvom der nok går et par dage fra jeg skriver til I modtager Flaskeposten, glæder jeg mig til at se alle de glade børn, der skal indtage de nye legeområder. Og så har I nok hørt en hel masse mere om legeplasen hjemme, når I modtager mine ord.

Pernille
Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Flemming Brandt (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top