NYHEDSBREV NOVEMBER 2017
Fra ledelsen Grøn SFO Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden Ombygning
Efter efterårsferienOmbygning

I efterårsferien fik det indvendige et hak opad. Nu mangler kun de allersidste ender, faktatjek og resten af det, der dukker på undervejs.

Til gengæld er udearealerne for alvor begyndt at tage form.

Samtidig er A-gangen i stueetagen ved at undergå noget af en foranring

Vi er blevet lovet, at der kun er ganske kort tid til første etape af udearealerne kan tages i brug.

Ved den gamle legeplads er den nye skolemølle sat op. Den kan ikke levere strøm til hele skolen, men den kan bruges i undervisningssammenhæng, når der bliver adgang til den. Bag møllen tager den nye legeplads form.

Legepladsen strækker sig langs hele brandvejen og fodboldbanen mod Tårnvej. Noget er sat op, andet venter vi stadig på - spændte og mon ikke børnene er endnu mere spændte.

Her skal være musikinstrumenter, nedsænkede trampoliner og et nyt, lækkert klatrestativ.

Bag Tømmerflåden er en streetbane næsten færdig, terrassen har fået nyt look med siddetrin og faldsikring. Langs klasserne i H-bygningerne sættes solafskærmning op og valnøddetræet gør sig til og glæder sig til et søuhyre dukker frem fra nogle af de træer, der måtte lade livet, dengang udbygningen stadig var i sin vorden.

Mellem fingrene er vandværkstedet på vej frem. En ny flisebelægning, udgravning til et stort bed og seje vandveje, mellem arbejdsborde, og alt muligt andet jeg ikke har styr på.

Ved festsalen er en ny og stor terrasse - også med siddetrin på vej. Flisebelægningen fortsætter, her skal også være arbejdsborde med mulighed for udekøkken, i sammenhæng med skolehaver og borde-bænkesæt.

Det er vildt spændende at se det hele vokse frem. Fra dag til dag sker der nyt, og selvom jeg har set planerne, kan jeg nemt blive i tvivl om hvordan det hele ender.

Én ting er sikker - det bliver så fint. Og lækkert.

Pernille

Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Flemming Brandt (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top