TINDERHØJ SFO's MÅNEDLIGE NYHEDSBREV - MAJ 2019
Fra ledelsen Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden
Så kom sommeren

Jeg er fan af foråret og den første sommer. De lyse måneder med mange arrangementer presset ind på færre dage er altid skønne, glade og travle. Så travle at Flaskeposten desværre igen er mindst fjorten dage forsinket.

Jeg håber I bærer over med mig.

Og at I gider læse indlæg, som for nogens vedkommende er lidt forældede.

Med juni nærmer sommerferien sig, og dermed får I et par praktiske meddelser. (I håbet om ikke at være forsinket igen) :)

Vi bliver så glade, hvis I tager jer tid til at taste sommerferie ind i Tabulex. Det gælder specielt for børn op til 3. klasse.

Det gør det nemlig så meget nemmere, når vi i løbet af ferien hellere vil lave sjove ting med jeres børn, end ringe hjem for at høre om de kommer eller ej.

En anden ting, der vedrører sommerferien, og som nok er noget sjovere, er ture.

Afdelingerne tager ganske sikkert på egne ture hen over sommeren, men fordi vi gerne vil styrke samarbejdet og legen på tværs af alder og afdelinger, har vi besluttet at denne sommer tager vi på fælles tur hver onsdag.

Vi tager af sted klokken ti. Derfor er det vigtigt at være i SFO inden klokken 10.00 hver onsdag sommeren igennem. Efter klokken ti, er der nemlig ingen - hverken børn eller voksne - tilbage i SFO.

Hvor vi skal hen bliver uge for uge en overaskelse. Turene handler mest om at være sammen og hygge os, så det er ikke store ture langt ud i landet.

Men husk altid turtaske og drikkedunk.

Pernille
Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Eva Lassen (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top