TINDERHØJ SFO's MÅNEDLIGE NYHEDSBREV - MAJ 2020
Fra ledelsen Den fælles SFO
Velkommen til Tinderhøj SFO

Det er maj, der er nye børn overalt i SFO - både de helt små førskolebørn og de lidt større, der er vokset ud af Skattekisten og Piratskibet og nu slår deres folder i Tømmerflåden.

Under andre omstændigheder ville majudgaven af Flaskeposten være en noget større udgave, afdelingsopdelt og med mere afdelingsvis hverdag end vi kan tilbyde i øjeblikket.

Det betyder ikke at I skal snydes. Og derfor har vi samlet en omgang små historier fra hverdagen, som et indblik i en tid, vi forhåbentlig ikke skal opleve igen.

Og til de nye forældre skal I vide, at Flaskeposten er SFO’s månedlige nyhedsbrev, hvor vi fortæller om stort og småt i jeres børns hverdag. Det er her vi plejer at invitere til kommende arrangementer, fortælle om de afholdte, huske på alt det, der gør hverdagen i en SFO og krydre det med alt, hvad vi elles kan finde på.

Det er en mindre udgave I får denne gang, men det betyder ikke at hverdagen er mindre vigtig eller mindre fyldt med oplevelser.

Alting ser bare lidt anderledes ud.

Og med håbet om masser af sol i den kommende tid, har vi for alvor åbnet for UDE-SFO, kridtet boldskoene, tegnet på fliserne og udfordret balancegangen med stylter.

Pernille

Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Eva K Lassen (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top