TINDERHØJ SFO's MÅNEDLIGE NYHEDSBREV - JUNI 2023
Leder Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden
Året der gik

Sidste år brugte jeg juninummeret til at se tilbage på året, der er gået. Det synes jeg var så god en ide, at jeg også har gjort det i år.

Der sker meget i løbet af sådan et år, jeg kan ikke få det hele med, men jeg kan slå ned på enkeltpunkter.

Når jeg kigger tilbage over året har der været stor udvikling hen over hele SFO. Vi har fået nyt personale, der har været med til at skabe nye rammer og nye ideer til dagligdagen, vi har indrettet, flyttet rundt og malet på væggene. Der er sat nyt køkken op og vi er udvidet med en hel ny afdeling - Papegøjen - for de mindste i Centret.

Vi har malet kruseduller, arbejdet med genbrugsmaterialer, brugt garn og pap og toiletruller i det kreative arbejde. Vi har malet på valgplakater og lavede et kæmpe skilt til den Grønne Festival. Der er leget med perler, jagtet pokemons og lavet julegaver til forældrene hjemme.

For at blive ved højtiderne har vi holdt julebanko, taget på juleture og klædt os ud til Halloween. Der er sunget Lucia, bowlet, holdt børnefester og spillet brætspil. Årets VM blev vist på storskærm for store og små og mellem kommunens klubber kunne vi efter tre år spille RødovreCup igen og komme hjem med en sølvmedalje.

Vi har været i Tivoli og Dancing Pirates så dagens lys med et fantastisk show. Tidsmaskinen bragte os tilbage til 80'erne og et brag af en neonfest, mens overnatning i telt og mad over bål igen stod for døren. Bålet har gennem året været flittigt brugt, både når der blev lavet cowboythe med de små og de store øvede med øksen og udfordrede sig selv. Vi brugte bålet til fællesskab med æbler og æbleskiver, der gav grobund for tanker om en fremtidig æblefestival - nu må vi se hvad vi finder på.

Vi har kogt bolsjer, spillet FiFa og været på Personaleweekend med temaet Arbejdsglæde. Et tema vi arbejder videre på. Personalegruppen har lært førstehjælp og børnene har brugt timer med vand og leg på petanquebanen, der aldrig bliver petanquebane igen, men som til gengæld har givet grobund for de bedste lege i både sol og regn.

Om lidt er året slut, vi holder sommerferie, skal hygge os, fordybe os og tage på ture ud i landet. Næste år starter vi forfra med nye oplevelser og en hel del af de gamle og gennemprøvede.God sommer fra os alle
Pernille Skau NørgaardFra Piratskibet har 00-klasserne arbejdet med naturfaglige fænomener.

Læs mere her: LINKI Skattekisten bliver der malet udenfor.

Læs mere her: LINK
I Tømmerflåden var der pizzaaften for en flok glade børn.

Læs mere her: LINK
I Lederen er der tanker om den kommende ferie med temaer.

Læs mere her: LINKArkiv
Redaktionen: SFO-leder Eva Lassen (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top