TINDERHØJ SFO's MÅNEDLIGE NYHEDSBREV - NOVEMBER 2023
Leder Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden
For sidste gang

Mens kulden sætter sig fast, julen nærmer sig og hemmelighederne står i kø, har jeg samlet og skrevet min sidste udgave af Flaskeposten.

Efter fjorten år som redaktør er det noget vemodigt at sætte det sidste punktum og trykke udgiv for sidste gang.

Dengang jeg overtog Flaskeposten var det et lille undseeligt blad, foldet af A4 sider, der kom med hjem i skoletasken. Som i dag var siderne fyldt med historier fra SFO, sammen med stregtegninger lavet af børnene i de forskellige afdelinger.

Jeg gjorde nyhedsbrevet elektronisk, satte mit præg og besluttede at billeder skal have god plads.

I de fjorten år der er gået, har der været flere forskellige designs på opsætningen, jeg har prøvet af, prøvet former og fundet mit afsæt til at vise jer, hvad der sker i SFO.

Hvordan Flaskeposten udvikler sig i fremtiden, kan jeg ikke svare på. Jeg forestiller mig at nye kræfter sætter nye præg. Måske skal Flaskeposten fortsætte i en nogenlunde uændret stand, måske skal den helt nye veje. Det er op til personalet i SFO.

Jeg har været glad for mine år sammen med nyhedsbrevet, jeg har sat en ære i at udgive et billede af hvad der rører sig i alle afdelinger hver måned. Jeg har haft planer og ønsker, som til tiderr har været lidt for højtravende i forhold til mine kolleger og deres ønsker. Sådan er det nok ofte, når man står som tovholder, og vil så meget mere end der i virkeligheden er plads til.

Med ønsket om mange flere nyheder
Pernille Skau Nørgaard

I Skattekisten er der holdt halloween.

Læs mere her: LINKI Piratskibet er der billeder fra den sidste tid.

Læs mere her: LINKI Tømmerflåden er UDE-SFO sat på den grønne dagsorden.

Læs mere her: LINKlederposten ser jeg tilbage på tyve år på Tinderhøj.

Læs mere her: LINK


Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Eva Klovgaard Lassen (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top