Netcafé Natarrangement
Endelig blev det forår med fuglefløjt og lyse morgentimer. Endelig blev det tid til at bruge hele natten foran en computer.

Fire raske drenge havde mod på en søvnløs nat. Fire raske drenge mødte op til sen aftensmad og leg foran computerne, inden vi pakkede sammen, fandt en bus og siden S-toget mod Frederiksberg og LetsPlay2000.

Da klokken slog midnat og ingen glassko forsvandt, kunne vi falde ned i de bløde og temmelig gode kontorstole med armlæn og masser af komfort. Vi kunne iføre os lydaggregater og tænde for det foretrukne program og gøre os klar til otte timer i nattens mørke skær, og med skærmen som eneste lyskilde.

Drengene synes vi skulle spille sammen, og et par timer gik hurtigt, mens vi slagtede zombier, der ikke ville os noget godt. At jeg mere end en gang var den sidste overlevende, var ikke et udtryk for mine evner ud i spillet. Snarere at drengene gik forrest, tog de fleste slag og forstod at bruge våben og spillets funktioner, mens jeg i højere grad tullede rundt og ledte efter førstehjælpsudstyr, jeg aldrig lærte at kende mellem alt det andet der lå i bygninger, på forladte veje og skoybryn.

Ingen faldt i søvn. Ingen endte med panden fuld af tastaturmærker og alle havde en skøn oplevelse.

Jeg havde glædet mig til tidlig morgenstund, fuglefløjt og solskin,

da vi efter de mange timer dukkede frem fra mørket igen. Det fik vi ikke. I stedet regnede det, det var overskyet og fuglene havde fundet ly andetsteds. Det afholdt dog ikke drengene fra højt humør og glæde over en nat, de hellere end gerne gentog. Faktisk var de så lidt trætte at det næsten ikke var til at forstå.

Selvfølgelig skal vi af sted igen. Men ikke før det igen er blevet forår. Indtil da håber jeg at drengene finder andre at tage af sted med, for selvom computerspil natten igennem ikke er det allerbedste for nattesøvn og koncentration, er det smaddersjovt og bestemt en oplevelse, der er værd at tage med.

PernilleVi er på vej - oplagtheden lyser ud af dem

Koncentration og glæde over spilletJeg forstår ikke hvordan de i morgenstunden kan være så friske...
Det er lige om lidt


Det er snart sommerferie.

Snart skal femteklasserne ikke kun på besøg en gang om ugen. Snart skal de være her hver dag. Snart skal de invadere Caféen og være med til at sætte dagsordenen til daglig.

Jeg glæder mig. Det har været skønt med de ugentlige besøgsdage, og jeg svært ved at tro det ikke skulle blive endnu bedre, når det bliver alvor.

Pernille

RødovreCup 2013


Endelig lykkedes det at planlæggge og endelig har vi det endelige program.

På onsdag - d. 19. juni - spiller vi RødovreCup.

Der er kun to hold. Os og Nyager. Derfor er det finalekampen vi spiller.

Kampen foregår på banen ved Rødovre FritidsCenter på Nyager Skole. Vi spiller klokken halv tre og
griller bagefter, for dem der skulle have lyst til at blive.

Vi satser selvfølgelig på at vinde, og har indkaldt ekstra mandskab
fra femteklasserne, da vi selv har lidt svært ved at stille et helt hold.

Vinder vi ikke får vi sølv - og uanset skal det nok blive en god oplevelse.

Dem der ikke spiller, tager selvfølgelig med og hepper :)

Det bliver spændende.
Er jeg sikker på!

Pernille
God sommer
Husk vi har lukket i hele juli måned.

Jeg glæder mig til at se alle nye og gamle, når vi igen åbner dørene til august.

Pernille
[ Forside ] [ Leder ] [ Skattekisten ] [ Piratskibet ] [ Tømmerflåden ] [ Caféen ]