NYHEDSBREV JANUAR 2017
Fra ledelsen Børnesyn Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden
Vi bygger

Efter lang tids venten er håndværkerne endelig ved at rykke ind på skolen. Det betyder, at vi andre i en periode må rykke sammen. Frem til omkring efterårsferien vil der være gang i ombygninger rundt omkring på skolen. Vi må regne med, at det bringer en masse bøvl med sig. Til gengæld får vi en skole, hvor alle lokaler er renoveret og udvidet, så rammerne for undervisningen kan blive endnu bedre end i dag. Og ikke mindst får Tømmerflåden helt nye muligheder for at organisere en spændende fritid for børnene.

Vi glæder os til at se et nyt, stort fællesareal skyde op mellem de to fingre. Et fællesareal med siddetrapper og forskellige kroge, markeret med forskellige lofthøjder og niveauforskelle. Det bliver et spændende område, der appellerer til mange forskellige aktiviteter.

Vi glæder os til, at adgangen til alle klasserne i fingrene bliver lavet om, så alle får en fornemmelse af at høre til i samme bygning.

Vi glæder os til, at det kreative område i Tømmerflåden kommer til at hænge sammen med
køkkenet - og at det også kommer til at hænge sammen med Tømmerflådens store terrasse og udeareal. Det giver helt nye muligheder for brug af værksteder både ude og inde.

Vi glæder os til, at udearealerne mellem fingrene bliver spændende og nytænkt, med skyldig respekt for vores grønne profil. Og til, at vi får en endnu bedre boldbane bag Tømmerflåden.

Ikke mindst, så glæder vi os til - når den store ombygning er færdig - at få et helt nyt og spændende legeområde mellem tumlesal og fodboldbane. Planlægning af det område er gået i gang, og i øjeblikket arbejder repræsentanter for skolens elever sammen med personale, ledelse og teknikere på at finde spændende løsninger.

Hvor er det en god fornemmelse at kunne se de ting, vi har sukket efter så længe, endelig ser ud til at blive realiseret. Vi skal huske i den kommende tid at passe på hinanden, når vi generes af byggestøj og lidt for lidt plads til os alle.

Flemming Brandt










Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Flemming Brandt (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top