NYHEDSBREV MARTS 2019
Fra ledelsen Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden
Status marts

Så blev det forår, men en våd en af slagsen. Der er heldigvis lang tid til at det kan ændre sig.

Vi har i Skattekisten fokus på garderoberne og har sat sedler op så vi alle husker at holde dem pæne og ryddelige og gulvet fri for tøj og sko når vi går hjem. Dette har vi nu haft fokus på en lille uge og vi kan allerede se at det har hjulpet meget, så der skal lyde et stort tak til jer forældre, at I støtter op omkring dette.

I Skattekisten har vi også sagt goddag og velkommen til Lone og Mereme, der begge er startet som pædagogmedhjælpere. Vi glæder os alle meget til at lære dem bedre at kende, og børnene har været meget søde og nysgerrige for at lære dem at kende.

I både SFO I og II er vi så småt ved at forberede de nye strukturændringer der har betydning for lokalefordelingen i indskolingen.
Det bliver en spændende tid for alle og der er nye huse og nye voksne man skal til at lære at kende. Oversigt over lokalefordeling og pædagoger bliver sendt ud på Intra.

I Februar måned skrev jeg at Tømmerflåden holdt åbent den første tirsdag i måneden, dette er blevet rykket til den første onsdag i måneden da det passede børnene bedst. Siden sidst har Tømmerflåden udvidet med at holde LAN party i vores dejlige nye computerrum. Dette er vi rigtig glade for og håber at se en masse af de kommende 3. Klasser i Tømmerflåden.

Påsken nærmer sig med hastige skridt og I skal huske at få meldt jer til, hvis har brug for pasning de tre dage før påske. Pasningen foregår på en af kommunens SFO’er.

De bedste hilsner
Eva Lassen
SFO-leder






Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Flemming Brandt (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top