The news

Klubfest

Fantastisk klubfest vi holdt i marts. Sportstema var det, og selvfølgelig skal sådan en gammel Brøndbyspiller som mig da klædes ud.

Så efter aftale med Freja fra 4. klasse, havde jeg fundet det gamle gule og blå sæt frem, hvilket jo var rigtig populært hos nogle, men absolut ikke andre (tror desværre vi har flest FCK fans i klubben).

Louise var klædt ud som dommer, og havde vist håbet på, at kunne dele lidt gule eller røde kort ud for flyvende tacklinger på dansegulvet.

Men, men, det blev der ikke noget af, for alle børnene var, efter sliksalget naturligvis, bænket til stolene foran “fjerneren”, for der var jo X-factor finale. Og hold da op hvor blev der jublet, da Martin vandt.

En del forældre fulgte også med det sidste kvarter, og en sagde til mig kl. 22.05: “Du tør ikke hive stikket ud nu”. Nej det turde jeg godt nok ikke, så tror jeg selv Brøndbyfansene havde været på nakken af mig.

Henrik



Udeliv

Så kom foråret og hermed og lysten til at være mere ude.

De sidste par uger har vi været ude og lave alt lige fra bål til rundbold.

Det fortsætter vi selvfølgelig med og har du en go idé til en fed udendørsaktivitet så kom endelig med den.

Vi ses derude………..

Aftenhygge tirsdag

Vi prøver noget nyt. For at gøre vores tirsdagsaftner endnu hyggeligere har vi arrangeret nogle forskellige aktiviteter efter maden, så kom og vær med til hygge. og husk nu, at man kan godt være i klub tirsdag aften uden at spise med, eller komme herned efter fodboldtræningen.

15. april

Pitabrød og film (har du et forslag til en film, kom og fortæl os det)
22. april

Spagetti m. kødsovs og svedig høvdingebold i tumlesalen

29. april

Hjemmelavet pizza og baseball på græsset

6. maj

Familiecafé super lækker lasagne og en spændende bordfodboldturnering


Karaoke

Hey piger og drenge. Nu er det tid til vi skal have KARAOKE GRAND PRIX i klubben og vi mangler lige netop dig til at synge.

Hvis du har lyst kan du melde dig til ved børnetavlen i klubben. Eller du kan komme og heppe på de børn der giver den gas på scenen.

Dette fantastiske og festlige arrangement afholdes den 6. maj i kantinen kl. 15.00.

Tivolitur

Så er det snart tid til den fedeste af de fedeste ture, nemlig tivoli. Det er tidligt i år, allerede 30. april, men det er jo altid varmt og solskin i tivoli ikk´.

Har du lyst til at tage med os, så husk at komme over i klubben og meld dig til.

Hvis I allerede ved hvem I har lyst til at gå sammen med, så kom og sig det til mig, så kan jeg nemlig få et rimeligt over-blik over hvem der går sammen allerede inden vi kommer derind. Go´ tur.

Henrik

Gøgl og gak

Så har vi startet en stor gøglergruppe op, som skal optræde til vores Middelaldermarked den 27. maj.

Vi kan selvsagt ikke afsløre alt vi skal lave da det skal være en overraskelse men der bliver i hvert fald lavet akrobatik, jonglering og gået på glasskår.

Der er stadig få pladser til denne sjove og anderledes aktivitet så er det noget for dig så hiv fat i mig nede i klubben, men skynd dig.

Hilsen gøgler Louise

[Forside] [Leder] [Skattekisten] [Piratskibet] [Tømmerflåden] [Caféen]