The news

Tivolitur

Vores årlige tivolitur var som sædvanlig et hit blandt børnene.

Fantastisk dag, selv om den lå lidt tidligt i år, hvilket gjorde at det ikke rigtig var blevet sommer endnu. Men vi var heldige med vejret, og det var først hen på aftenen det blev lidt køligt.

Det tror jeg nu ikke børnene bemærkede, de drønede bare rundt og prøvede diverse rutchebaner og himmelskibe.

Ca. 80 børn fra klubben og Caféen havde vi med og jeg, som var den der havde »vagten« hver hele time ved mødestedet, oplevede ingen børn der var kede af det eller havde andre problemer.

Sådan har det faktisk været de sidste mange år, så jeg besluttede at jeg ikke ville spilde tiden med at stå der og vente på de børn der ikke kom. Især fordi alle børn får udleveret de voksnes mobilnumre, så de ringer bare hvis der er et eller andet galt.

Fedt, for så har jeg også tid til at komme op i det gyldne tårn (jeg overvejer det i hvert fald et kort øjeblik hvert år).
Nå, men som sagt var det en fed tur, alle hyggede sig, og endnu en gang dejligt at se, at vores »små« 3. klasser klarede det fantastisk, og ikke havde det store behov for at vi voksne var der til at passe på dem. Ingen grund til bekymring om det, så ka´ vi vist snart lære det.

Vi ses nok i tivoli næste år igen ikk´.

HenrikFamiliecafé

I maj skulle vi ha´ haft lasagne, som Anja skulle ha´ lavet. Hun var syg og vejret var fantastisk.

Hvad gør man så? Griller selvfølgelig, og der var vist ingen der var skuffede over, at menuen blev lavet om, tværtimod fik Steffen lokket en del til at komme og spise, som ikke var blevet fristet af lasagnen. Hyggelig aften med vaffelis til dessert, mmmmm.

I juni grillede vi også, og her var vi rigtig mange. Vi havde traditionen tro inviteret de nye børn, og deres forældre, der starter hos os efter sommerferien, og 120 mødte op, inklusiv vores »gamle« børn og forældre.

Fantastisk hyggelig aften med god mad og godt humør.

Det er jo ikke så meget vi når at lære hinanden at kende sådan en aften, men vi synes i hvert fald det er rart lige at få ansigter på en del nye forældre til alle de børn vi har på besøg hver dag i øjeblikket.

Håber I har hygget jer.

Henrik

Karaoke grand prix

Vores eget interne grand prix er blevet afholdt.

Der var ikke så mange der stillede op i år.

Freja, sang alene (Fuck dig), Kia og Cecilie sang sammen (Hvor skal vi sove i nat) og Julie og Rebecca sang sammen (Danse i måneskin), og de gav den alle gas gjorde de.

Som sædvanlig var det klubbens børn der afgav deres stemmer, og jeg må sige, at det var meget tæt. Ikke desto mindre var der jo en der fik flest stemmer, og det blev Freja som rendte af med sejren.

Tillykke med det Freja og du skulle så forsvare Tømmerflådens faner til det »internationale« grand prix på Islev skole.

En smule nervøs på dagen skal man vist være, når man skal optræde for mange mennesker på en scene, og det var Freja vist også.

Ikke desto mindre gik hun på scenen og fyrede den rigtig godt af, sammen med sine to dansere, Cecilie og storesøster Anna.

Desværre blev det ikke til en 1. plads, men Freja lignede bagefter en, der syntes det havde været fedt at være med og tog det som en stor oplevelse.

Godt gået Freja, og jeg så 2 rigtig stolte forældre blandt publikum, der vist syntes det var fantastisk at se dig stå deroppe og gi’ den gas.

Henrik5. klasses tur

Jubii, af sted på 5.klasses weekendtur som afslutning på 3 år i Tømmerflåden.

Vi var 19 børn og 3 voksne, ren luksus.

Vejret var helt perfekt så vi legede vandkamp (alle mod Anja), udendørslege, lavede snobrød og grillede skumfiduser.

Vi var på stranden hvor Sigurd, Anton, Aske, Anders, Matthias, Anja og Allan var modige nok til at hoppe i det kolde vand og andre stak bare fødderne i.

Aske, Anton og Alexsander, Victoria og Nina skulle udøve en manddomsprøve med nogle vandmænd.

Ellers var der ren råhygge på værelserne med masser af slik og sodavand (de kunne have spist meget mere).

Nogle af børnene (Kamilla, Nina, Maria C, Victoria, Maria, A) faldt først i søvn kl. 4.30 om morgenen.

Fantastisk god weekend så tak for det og fortsat god vind frem-over.

Anja


[Forside] [Leder] [Middelaldermarked]
[Skattekisten] [Piratskibet] [Tømmerflåden] [Caféen]