Uddrag fra logbogen
for maj måned



Fødselsdage i maj

3.
8.
16.
17.
29.
Rasmus
Frank
Laura
Melina
Jeppe
8 år
7 år
7 år
9 år
8 år

Et stort tillykke fra Piratskibet.






Py-fest for 1. & 2. klasserne

Fredag morgen d. 23. april var børnenes forventninger meget store da de kom. Det var nemlig dagen hvor årets py-fest skulle afholdes.

Eftermiddagen blev brugt til at gøre klar med at dække borde, lave mad osv. Børnene var meget flittige til at hjælpe med at gøre klar.

Efter vi havde spist aftensmad som bestod af en lækker burger buffet, blev der danset til den helt store guldmedalje. Lidt senere blev der sat en film på, som de der havde lyst kunne se.

Kl. ca. 22 gik ungerne i seng og sov til ca. kl. 5 hvor de første allerede begynde at pakke soveposer osv. Alle børn havde stort set pakket alle deres ting, da forældrene kom med morgenmad.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige 1000 tak for hjælpen til oprydningen. Det er rigtig rart at så mange forældre gav en hånd med.

Se billeder fra aftenen på forældreintra.






Velkommen

Fra 1. Maj har vi fået rigtig mange nye ansigter i Piratskibet. Alle de nye børn der skal starte i bh. Kl. efter sommerferien, startede hos os mandag d. 3. maj. En stor velkomst til alle jer.

Der er også startet 3 nye voksne i Piratskibet.

Vi har fået ansat 2 pædagogmedhjælpere Martin og Bianca. De skal være her de næste par måneder. Martin vil oftest være her om formiddagen sammen med de ny børn og Bianca vil mest være til at finde i Piratskibet om eftermiddagen.

Udover det er Billal startet hos os i job-prøvning og skal være hos os i et par måneder.

Velkommen til jer alle 3


Disco- og pyfest

Fra næste skoleår har vi i Piratskibet besluttet, at det kun er 2.klasse, vi holder pyfest for.

Vi har valgt at gøre det som en slags afslutning for børnene, inden de forlader os, for at starte i klub eller på byggeren.

På den måde kan vi sige ordentlig farvel til hinanden, med god mad, dans og masser af råhygge.

Udover det vil vi holde en fest for børnehaveklassen, samt en for 1. klasse som er i stil med vores tidligere discofester. På nuværende tidspunkt ved vi dog ikke hvad temaet vil blive.

TIL ALLE JER NYE BØRN OG FORÆLDRE, SOM SKAL STARTE I TØMMERFLÅDEN TIL SOMMER.

TIRSDAG D. 8. JUNI TÆNDER VI GRILLEN OG LAVER NOGLE GODE BØFFER OG PØLSER. Vi sørger også for flútes, salat og dressinger.

Vin, øl og sodavand er der også

Vi spiser klokken 18.00

Det eneste i skal huske er tallerkener og bestik

Prisen for dette er 70,-kr. for voksne, 50,-kr for børn

Priserne er inklusiv drikkevarer

Har i lyst til lidt god mad og en hyggelig aften, hvor i samtidig har muligheden for, at se hvem vi er herovre i tømmerflåden, så kom over og meld jer til senest fredag d. 4. Juni.

Vi ses
Hilsen tømmerflåden

[Forside] [Leder] [Familiearrangement]

[Skattekisten] [Piratskibet] [Tømmerflåden] [Caféen]