Velkommen - og farvel
Om få dage runder vi 2. maj. Det betyder, at vi allerede igen skal tage imod en masse nye børn og forældre. I skal være så velkomne, hver og én! Langt de fleste af de nye børn har allerede besøgt skolen et par gange. Og føler sig allerede lidt mere huskendt, ligesom de allerede har talt med deres kommende pædagoger og føler sig trygge ved dem.

Går det, som det plejer, vil de nye børn allerede efter få dage føle sig hjemme i de nye omgivelser og vil have indtaget deres nye SFO ud til de yderste hjørner.

Samtidig med, at de nye børn starter, siger vi farvel til nogle af de børn, der går i 2. klasse. Nogle af børnene har valgt at gå på byggelegeplads i stedet for fritidsklub. Da der er ledige pladser på "Byggeren", har de allerede fået plads fra 1. maj. Til jer: Ha' det godt, tak for den tid, vi har haft sammen. Og velkommen, hvis I får brug for os igen.


Lockout
- og det nye system til indtjekning
Her er godt nok lidt mere stille, end her plejer at være! Mange børn bliver hjemme - både de dage, som er uden skole, og også på de dage, hvor der står "tilsyn" på skoleskemaet. Vi holder almindelig SFO med de sædvanlige aktiviteter, bare med lidt færre børn. Vi hygger os sammen, og i skrivende stund nyder alle børn vist den lille pause fra hverdagens tummel, lockout'en har givet.

Lockout'en kom samtidig med, at vi indførte vores nye besked-system. Det har godt nok givet en del startbesvær - både for flere forældre og for personalet! Det gode er, at disse vanskeligheder vel så er overstået, når hverdagen indfinder sig.

Det er nye rutiner, vi alle skal vænne os til: Mundtlige beskeder er blevet lidt besværlige, fordi personalet nu skal logge på en computer for at registrere beskeden. Det vil være meget mere effektivt, at I kommunikerer direkte med computeren. Dermed udelukkes misforståelser og en del fejl. Og personalet vil kunne bruge meget mere tid sammen med børnene, fordi de ikke konstant afbrydes af ringende telefoner.
Vær opmærksom på, at beskeder om at sende børn hjem, skal være "i hus" senest ½ time før. Ellers kommer de ikke frem på vores skærm i tide.

Her under lockouten er der naturligvis atypisk mange fridage, der skal gives besked om. Senere er jeg overbevist om, at alle vil være glade for de nye muligheder for at lægge faste aftaler ind i computeren. Bemærk fanebladet Ferie/Fri. Her kan I - i højre spalte - give besked om fridage, der ligger ude i fremtiden. I vil også allerede nu - i venstre spalte - kunne give besked om sommerferien - og senere rette det, hvis der bliver lavet om på jeres planer. Det har rigtig mange allerede benyttet sig af.

Flemming


[ Forside ] [ Leder ] [ Skattekisten ] [ Piratskibet ] [ Tømmerflåden ] [ Caféen ]