NYHEDSBREV MAJ 2015
Fra ledelsen Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden
Tilmelding til sommerferien

Det er lige om lidt, sommerferien kommer. Og dermed er det også NU personalet skal planlægge årets aktiviteter.

Derfor har vi brug for jeres tilmelding til ferien. Hellere i dag end i går. Vær opmærksom på, at ferien skal registreres anderledes end, når I blot giver besked om en fridag.

1 Log på ForældreIntras hjemmeside

2 Klik på menupunktet til venstre: SFO

3 Når I er kommet ind i Tabulex: Find det faneblad, der hedder Ferie/Fri

4 Find de enkelte sommerferieuger - og udfyld så nøjagtigt, I kan.

5 Når du er færdig: Tryk på Feriepasning gemt.

6 Hvis der senere kommer ændringer, så gå ind samme sted og ret.


Velkommen

Velkommen til vore 54 nye skolebørn, som startede 4. maj.

Sikke en start! En hyggelig, hyggelig første SFO-dag. børn, der var sammen og koncentrerede sig om alt det nye - og forældre, som fik ventetiden til at gå med hyggelig snak med hinanden.

Og så kom dag to - dér tog I godt nok fusen lidt på os!

Vi ved jo fra tidligere år, hvornår børnene plejer at dukke op. Og det har vi planlagt personale efter.
Og så kommer I bare meget tidligere med børnene om morgenen, end vi har oplevet før. Så undskyld, hvis I syntes, det var lidt kaotisk!

Allerede på dag tre havde vi flyttet lidt rundt på personalet, så der var flere til stede om morgenen. Så nu skulle der gerne igen være den ro om morgenen, som alle har brug for.

Disse linjer er skrevet få dage efter starten, men allerede nu er det tydeligt, at børnene er blevet trygge i de nye rammer. Det er en fornøjelse at se!

Sikkerhed frem for alt

Så er det sommer - og sammen med solen kommer også en masse leg udendørs. Det giver anledning til at gentage vore ret så strenge regler omkring brug af løbehjul, skateboard og rulleskøjter. Regler, vi tager seriøst, fordi vi vil undgå, at nogen kommer til skade.

Når børnene løber på løbehjul, skateboard eller rulleskøjter, skal det korrekte sikkerhedsudstyr være på. Uanset om det foregår i skoletiden eller i fritiden. Først hjelm, så albue- håndleds- og knæbeskyttere - og så rulleskøjterne til sidst.

Reglerne er sat op af hensyn til sikkerheden. Derfor gælder de både for de løbehjul og rulleskøjter, der kommer med hjemmefra, og når børnene låner udstyr i SFO. I Skattekisten og Piratskibet har vi udstyr til udlån i begrænsede mængder.
Hvis børn i Tømmerflåden ønsker at løbe på skateboard, rulleskøjter eller løbehjul, kan de låne sikkerhedsudstyr i Skattekisten og Piratskibet - eller medbringe hjemmefra.

Da det åbenbart er svært at aflevere det lånte udstyr tilbage, hvis det lånes i undervisningstiden, er det kun muligt at låne i SFO-tiden. Hvis der skal skøjtes i spisepausen, skal der altså medbringes sikkerhedsudstyr sammen med løbehjul, skateboard eller rulleskøjter.

Er I for resten opmærksom på vores smarte løbehjulsstativ på hjørnet ved parkeringspladsen? Medbring en hængelås - og lås dit løbehjul fast, mens du er i skole!

Flemming Brandt














Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Flemming Brandt (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top