NYHEDSBREV JUNI 2016
Fra ledelsen Børnesyn Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden
Forældrecafé

Var, som altid, en fantastisk hyggelig aften.

Vi fik noget god ristaffel, og Ottos lillebror Hugo, fik charmet sig til lidt kage og is - til alle selvfølgelig, efter maden.

Vi taler ind i mellem med jer forældre om sådan nogle aftener, hvor I efterlyser nogle flere af dem. Det kunne da godt være en mulighed næste år, selv om vi nok har flest timer sat af til at lave noget med jeres børn.

Ikke desto mindre er det jo en oplagt mulighed for at få et bedre kendskab til hinanden, og jeres børn er der jo også disse aftener.

Så lad os se til næste skoleår, om vi inviterer til flere forældre/familie aftener.

Glæææææd jer hvis det skulle ske!!!

Henrik


7-kamp

Er noget sjovt noget.

Mest fordi mange ikke anede hvad ham Henrik talte om, når han fortalte, at vi skulle lave 7-kamp, hvis man ville være med.

Det har de så fundet ud af, og måske er der flere af dem der skal følge med i OL her til sommer, nu når de ved hvad det er.

Det er ikke lige de samme discipliner vi konkurrerer i her i Tømmerflåden, men mindre kan også gøre det. Det har været konkurrencer med en bold, og vi var rigtig mange til at begynde med.

Desværre er det nogen gange svært at fuldføre sådan en turnering over længere tid. Mest, tror jeg, fordi børnene ofte har fri på forskellige tidspunkter, men også fordi nogle skal til træning, eller på besøg på Broparken. Så det er ikke altid nemt at holde ved, og vi er heller ikke færdige, og bliver det måske ikke.

Men det synes jeg faktisk ikke gør så meget, for det har affødt nogle andre gode ting.
Især det, at der har været mange med på tværs af klasser og årgange. Men også at der er opstået nogle små lege ud fra konkurrencerne, hvor vi bare går ud og hygger os og øver forskellige ting med den her bold.

Nogle gange er vi ikke så mange, men så er der tid til en god snak, medens vi leger, og så er det fedt at opleve hvordan mange ”vokser” lidt, når de bliver bedre og bedre til det vi laver.

Måske havde jeg sat overliggeren for højt, når jeg troede tålmodigheden var til så mange forskellige konkurrencer. Ikke desto mindre tænker jeg at fortsætte med sådan noget, nok bare med få konkurrencer af gangen, hvor vi måske bare bliver færdige på dagen.

Vi må se, nu skal vi lige have sommerferie, og há nu alle sammen en rigtig god en af slagsen.

HenrikOvernatning

Vi gør det hvert år, og vi glæder os hvert år - mad over bål og overnatning i telt, kun for de store.

I år var ingen undtagelse.

Gennem årene har vi holdt arrangementet i regn og sol, i godt vejr og mindre godt vejr og enkelt gang i tordenvejr. Aldrig har vi aflyst. I år var vejret strålende, sjældent har jeg oplevet en aften og nat med så godt vejr.

Vi overvejede faktisk om det var umagen værd at slå teltene op - det var lige nat at sove under åben himmel. Vi endte dog med tag over hovedet, både fordi det er hyggeligt at kravle ind i teltene og fordi vi ingen anelse havde om, hvor mange myg, der ville dukke op i skumringen.

Det sidste var dog ikke noget problem. Jo - vi fik et myggestik eller to, men ikke mere end forventet en solrig sommerdag.

Bålet blev brugt hele aftenen, både til mad, til hygge, til store flammer og til glødende kul. Det var til tider varmt at stå eller sidde omkring bålet - specielt indtil solen gik ned. I aftentimerne var det til gengæld dejligt, til trods for varme nattegrader, der ikke fik os til at fryse på ryggen, når forsiden vendte mod bålet.

I skumringen spillede vi rundbold, i timerne inden og efter løb ungerne rundt på skolens område og nød at de havde det hele for sig selv. Da natten faldt på endte alle de overnattende i et telt, og forsøgte som også at sove fælles, men måtte sande at telte har begrænset plads, hvorefter de alle kravlede tilbage til egne revirer.

I øvrigt er det sjovt så nemt det er at skræmme børn i et telt - noget vi ellers ikke formåede med historier omkring bålet. De synes faktisk vi var lidt kedelige… Lørdag morgen blev alle vækket klokken halv otte. Telte skulle pakkes sammen og hænges til tørre og bagage skulle samles og bæres ind i Tømmerflåden inden morgenmaden blev serveret.

Aldrig har jeg oplevet så hurtige børn. En time inden vi normalt kan sætte os til bordet og nyde friskbagte boller, var morgenmaden for længst spist og i stedet blev der tid til hygge på terassen, hvor vores nye pallesofa gav god rum og plads til alle.

Dem med lidt for meget krudt i rumpen, fandt en bold og streetbanen, mens resten hyggede sammen med os voksne, til det blev tid til at tage hjem.

Jeg glæder mig allerede til næste år.

PernilleGrillaften


Invitation til grillaften i Tømmerflåden

Torsdag d.16. juni er der grillaften i Klubben for klubbørn og forældre.
Vi har også inviteret vores kommende 3. klasser på besøg denne dag,
så kom over og hyg Jer med os alle.

Kl. 17.30-20.00
Vi spiser ca. 18.00

Vi smider nogle gode bøffer og pølser på grillen,
og sørger også for salat, flutes og dressing.

Alt hvad I skal gøre er, at komme over i Klubben
og melde Jer til senest dagen før.
Det koster 60,- kr. for voksne og 40,- kr. for børn,
inklusiv mad, vin/øl/sodavand.

PS: Medbring selv tallerkener og bestikHilsen Os i Tømmerflåden.


Fødselsdage i juni

Tillykke til jer alle4. Jasmin 10 år


11. Jim 12 år


25. Kristine 13 år


27. Ebru 14 år


30. Samroze 12 år

Fødselsdage i juli

Tillykke til jer alle4. Sean 10 år


12. Noah 13 år


13. Marcus 11 år


26. Ali Osman 10 år


27. Efe 12 år

Kalenderen den næste tid


Torsdag d. 16. juni tænder vi op i grillen og inviterer til grillaften.

Traditionen tro inviterer vi både nye og gamle, store og små til en aften i Klubben med god mad, og mulighed for at se hvem vi (og I) er for nogle.

Vi lukker dørene op klokken 17.30 og lukker igen klokken 20.00.

Mere information i form af en invitation følger...Fredag d. 24. juni er sidste dag inden sommerferien.

Vi glæder os til en sommer med dejlige ture, skønt vejr og glade børn.

Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Flemming Brandt (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top