NYHEDSBREV MAJ 2020
Fra ledelsen Den fælles SFO
Nye børn i en ny virkelighed

Så blev det endelig maj måned, dog en anderledes en af slagsen. Skole og Sfo er åbnet op, dog under lidt andre vilkår. Vi er ude så meget så muligt og der har vi været heldige med vejret, det er ikke mange regnvejrsdage det er blevet til. Heldigvis. Vi fortsætter lidt endnu med at I skal registrere hvis jeres barn har behov for pasning i Sfo, men dette bliver ikke ved. Vi melder selvfølgelig ud når dette ikke er nødvendigt mere.

Maj måned er også der hvor de nye 0.klasse børn starter i Sfo. Dette er altid noget vi glæder os meget til og selv om første dag på skolen blev lidt anderledes, var det en fantastisk dag at få hilst på alle børnene og en forælder.

Alle børnene klarede 1. dag fantastisk flot og det var stort set alle børn der vinkede farvel til mor eller far på første dag, for en kort stund.

Nu er der næsten gået to uger og fra at det er små forsigtige børn der går omkring i skolegården, ser vi nu glade og friske børn der løber omkring og leger. Nogle er også modige nok til at undersøge områderne uden for de usynlige streget. Ja, den er god nok, usynlige streger er noget vi har her på skolen. Spørg bare dit barn, de har allerede helt styr på det? dette er for øvrigt noget vi kan se hos stort set alle de nye børn, at de har været meget dygtige til at overholde alle de nye regler, også selv om det kan synes at være lidt besværligt hele tiden at skulle vaske hænder og vaske borde af og at der er døre og lokaler man ikke må benytte.

I denne tid er det også vigtigt for både store som små, at huske at give jeres barn mad med til hele dagen samt at penalhuset er i orden og for de små, at sørge for at der er rigeligt med skiftetøj og tøj til vejret med i skole.

Vi har i Piratskibet og Skattekisten haft glæde af pædagogstuderende Monica og Kanyia i de sidste 6 mdr. Nu er de ved at være færdige med deres praktik og vi skal sige pænt farvel til begge to, den 31. maj.

Fra juni skal vi sige pænt goddag og velkommen til pædagogstuderende Camilla der skal i praktik de næste 6 mdr i Skattekisten. Vi glæder os til at byde Camilla velkommen.

Til sidst vil jeg slutte af med at minde om at der er tilmeldingssedler på Tabulex for alle ugerne til sommerferien. Der er flere der allerede har meldt tilbage, men det vil være skønt hvis alle fik registret hvornår jeres barn holder ferie, så vi ikke sætter personale til at komme på arbejde hvis der ikke er nogen børn. Vi vil allerhelst have personalet er på arbejde når børnene er der.

Pas godt på jer selv og hinanden.

De bedste hilsner
Eva Lassen
SFO-leder






Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Eva K Lassen (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top