NYHEDSBREV APRIL 2021
Fra ledelsen Den fælles SFO
Velkommen

Vi nærmer os første maj, og dermed også velkomsten af alle de små nye førskolebørn, der ganske som altid starter hos os med maj måneds kommen.

I øjeblikket lægges planerne for hvordan vi allerbedst siger velkommen i en tid, hvor alting ikke er som det plejer at være. Traditionerne skal holdes i hævd, også selvom nogle af traditionerne vil blive tilpasset situationen.

En fast bestanddel af modtagelsen af de nye små, er en omfordeling af personalet. De der fremover skal være i de kommende børnehaveklasser, bliver taget ud af deres nuværende klasser for at lære alle de nye små kommende elever at kende, mens andre bliver i deres nuværende klasser og atter andre kommer til og hjælper os i den kommende periode. Det er helt som det plejer.

På samme måde er vores gode personale i gang med at planlægge modtagelsen med alt det, det indeholder af navneskilte, indretning og flag - helt som vi plejer. Selvfølgelig vil der også være visse steder, som ikke er helt som vanligt. Vi skal stadig blive hver for sig og vi skal stadig holde afstand og vaske hænder, men det skal ikke afholde os fra at gøre modtagelsen og den første tid i SFO til en fest, og en oplevelse af at det er spændende at gå i skole.

Herfra lyder et stort velkommen fra os alle.

Det er ikke kun de nye små, der kommer til at mærke omvæltningerne.

Inden april bliver til maj, er der tid til at rigtig mange af skolens klasser skal skifte lokale. Det skal de både for at skabe plads til nye elever, men også for at markere overgangen fra indskoling til mellemtrin, fra mellemtrin til udskoling og fra SFO til Klub.

I klubben vil der derfor blive taget imod alle de kommende 3. klasses børn, der nu bliver en del af næste del af SFO-tiden.

Her glæder vi os også til at byde velkommen og lære alle at kende.

Pernille Skau Nørgaard








Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Eva K Lassen (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top