NYHEDSBREV MARTS 2022
Leder Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden
Personalelørdag

Efter et par år uden at kunne samles i stor stil, blev det endelig tid til at kunne samles hele personalegruppen, både lærere, pædagoger, ledelse, sekretærer og alle de andre der er ansat på skolen.

Vi var omkring firs mennesker til en skøn dag med masser af input.

Vi lærte om alt det positive i hverdagen, om hvordan hjernen fungerer og fik indspark til at møde hinanden i hverdagen. I et spændende oplæg fik vi fortalt om positiver og negativer, om at vælge og være bevidst om vores egne værdier.

Et par legekonsulenter stillede op og legede med os. De havde gode lege med, som nogen af os allerede har præsenteret børnene for, og som gav stof til eftertanke. Specielt Playjam-sessionen, hvor vi med tre forskellige redskaber skulle skabe en leg og dele den med andre, var et studie i hvad leg kan, hvordan vi kan udfordre vores fantasi og hvor vigtigt det er at være enige om reglerne.

Det viste sig også at papirfly er en kunst, som ikke er alle forundt. Eller sagt på en anden måde - ikke alle papirfly flyver lige godt. Men de kan alle blive til en snebold.

Efter frokost, hvor de fleste har lyst til at sætte sig ned, tage en lur eller på anden måde slappe lidt af, blev vi rystet godt og grundigt sammen med gospel og dans. Det var skønt, alle var med, firs mennesker klappede, svingede og sang toner af forskellig kaliber, der tilsammen lød fantastisk i festsalens gode rammer.

Det var en fantastisk dag. Jeg kan selvfølgelig kun tale for mig selv, men jeg hører det samme mange steder fra. Vi havde uden tvivl brug for sådan en dag. Ikke kun fordi det har været svært at mødes i større stil, men også fordi vi gennem de sidste par år har budt velkommen til en del nye medarbejdere på alle niveauer, som aldrig rigtig er blevet præsenteret for andre end de nærmeste kolleger.

Generelt byder vores personaledage i højere grad på et mere fagligt indhold, men denne gang var det en langt bedre ide at være fælles om at være sammen.

Jeg var i hvert fald både fyldt og træt på den gode måde, da jeg kom hjem.

Pernille Skau Nørgaard
Påske og SFO

Husk at SFO holder lukket i påsken, og I derfor skal melde pasningsbehov til kommunen.

I har alle modtaget et brev fra kommunen, der fortæller hvordan I gør, hvis I har behov for pasning af jeres barn i de tre dage før påske, hvor SFO har lukket.

Vi kan desværre ikke være tage imod pasningsbehov, da det hele går gennem kommunen, hvorfra de samler, de børn der har brug for pasning, finder et pasningssted og melder ud til de forælder, der har tilmeldt deres børn.

Venligst
Eva K Lassen
SFO-leder





Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Eva Lassen (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top