NYHEDSBREV MARTS 2022
Leder Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden
Besøg af 2.A og 2.B

Har vi haft de sidste 2 mandage, og det har godt nok været hyggeligt.

Efter et par år, hvor mange ting ikke har kunne lade sig gøre, kunne vi endelig vende tilbage til vores traditionsrige besøgsdage.

Vi synes jo det er skønt at få sat nogle ansigter på de børn der starter hos os lige om lidt. Ligesom det også er rart for børnene at lære os voksne i klubben at kende lidt, så de ved hvad de skal over til.

Personligt, har jeg været i Skattekisten et par eftermiddage om ugen i et stykke tid, og bare det at være lidt sammen med dem derovre, og lære flere af dem at kende, har været rigtig rart.

Det kniber stadig lidt med at huske alle navnene, men det går heldigvis rigtig hurtigt, når de først er startet rigtigt.

Det har været rigtig nemt at ha’ dem på besøg. De fik lige en hurtig briefing om, hvad der sådan dagligt er af muligheder i Tømmerflåden, og så var de ellers i fuld gang med at prøve tingene af, lige fra bordtennis, billard, hobby, computer, frugtsalg i baren og ikke mindst vores spejlsal med mulighed for at høre lidt musik og lege med puder.

Tak for besøget børn, og nu glæder vi os til, at 2.C også kommer på mandag, inden mandagene indtil 1. maj bliver besøgsdage for alle.

Henrik

Aftenåbent/bowling

Efter alt for lang tid uden mulighed for aftenarrangementer, lukkede vi op for en aften i Klubben.

Trods reklame både hjemtil og ved de ugentlige børnemøder, var der på dagen blot fem tilmeldte børn.

De kunne snildt have haft en skøn aften i Klubben, men vi besluttede i stedet at tage ud at bowle.

En bane blev booket, børnene stoppet i bilerne og vi kørte mod bowlinghallen, hvor en lille flok glade børn indtog banen med maner.

Efter bowlingen spiste vi på en nærliggende restaurant, inden vi kørte tilbage til klubben igen med flok glad, mætte og trætte børn.

Pernille












Bål

Vi er der stadig - ude ved bålet, hver fredag.

Siden sidste måned har vi både haft ferie, bagt pizzakugler i æbleskivepanderne og fladbrød med ost på den store pande. I dag bliver det nok helt almindelige snobrød, det er længe siden.

Fredag er generelt en dag, hvor der ikke er helt så mange børn i Klubben som i resten af ugen. Mange går tidligere hjem og holder weekend, og dermed kan man godt tale om hvorvidt fredag er den bedste dag at lave bål.

Lige nu er det den dag der passer bedst, rent personalemæssigt, og af de børn der er i Klubben om fredagen er mange ude omkring bålet.

Det er skønt, og som vejret bliver varmere, har vi planer om at udvide bålet, lave mad over bål, der kræver mere tid og lave noget hobby omkring bålet.

Pernille















Kalenderen den næste tid

Fredag d. 6. maj holder vi børnefest.

En børnefest kunne godt have et tema.

Lige nu har vi en dato, hvad aftenen ellers skal indeholde, finder vi ud af inden.

OBS! Vær opmærksom på at vi har ændret datoen.



Onsdag d. 25. maj (dagen før Kristi Himmelfart) tager vi i Tivoli.

Det kommer I til at høre meget mere om.

Men husk: det er en vigtig dag for vores børn (og de voksne). Vi har glædet os i snart tre år!



Tirsdag d. 14. juni tænder vi op i grillen og inviterer jer alle til at komme og spise med.

Vi står for maden, I sørger for det gode humør og får en billig aften ude.

Vi sender en invitation, når vi nærmer os.



Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Eva Lassen (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top