NYHEDSBREV AUGUST 2023
Leder Den fælles SFO Skattekisten & Piratskibet Tømmerflåden
Et nyt år er i gang


Vi har haft en skøn lang ferie, og nu står der hverdag på programmet. De nye små er begyndt i skole og de store har fundet sig til rette i større klasser.

I SFO er de største fra SFOI begyndt at se bredere ud og besøger ind imellem Klubben, mens Klubbens allerstørste har fået et nyt syn på hvad fritiden kan indeholde. Også i Klubregi.

På det pædagogiske plan skal vi gennem året arbejde med de seks læreplanstemaer - det kommet I til at høre mere om - Vi skal evaluere hverdagen, og som der allerførste sender vi to pædagoger på uddannelse til en opkvalificering af fagligheden.

Det startede allerede sidste år, da kommunen med skolechefen i spidsen sendte pædagoger fra alle skolerne på samme uddannelse, som fortsætter i år. Med udgangspunkt i Kreativ procesfacilitering har vi fået fondsmidler til at sende yderligere folk af sted i år. Sidste år havde vi tre pædagoger på uddannelse, i år har vi to.

De tre der var af sted sidste år, bruger allerede rigtig meget af det de lærte til at skabe mere kreativitet i hverdagen. Om det er spil ude eller inde, leg med ler eller planer om store julemænd, tager det hele udgangspunkt i nye syn på hvordan en hverdag kan skabes sammen.

Med et helt nyt år, er der meget at se frem tid, meget vi endnu ikke har udforsket og personligt ser jeg frem til at dele alt det, der kommer til at ske, med jer, når vi hver måned udkommer med en ny status på Tinderhøj SFO set gennem vores briller.

Pernille Skau Nørgaard






Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Eva Lassen (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top