NYHEDSBREV FEBRUAR 2023
Fra ledelsen Den fælles SFO Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden
Førstehjælp

Når godt hundrede voksne fylder festsalen til en dag i førstehjælpens tegn, kan det godt være at de skal have hjælp til at være stille og lytte efter - helt lige som eleverne til en fællessamling kan have brug for det.

Når de voksne så er bænkede og en underviser, der kan sit stof, begynder at fortælle om hjertelungeredning, pumpeøvelser og natostilling, kan de voksne godt være meget stille - fuldstændig ligesom eleverne til en fællessamling, når det der bliver fortalt om fra scenen er spændende.

Helt tilbage til efteråret satte skolens arbejdsmiljøgruppe sig for at januars personaledag for alt personale, skulle handle om førstehjælp. Som ansatte på en skole, med varetagelse af jeres børn på daglig basis, er der regler for hvor ofte vi bør opdatere vores kendskab til førstehjælp.

I en travl hverdag, kan det være svært at nå omkring den slags kurser, og derfor valgte vi at lade kurset komme til os.

Nu er det meget sjældent at børn og unge får brug for hjertelungeredning, men der er godt at have været gennem, og undervejs fik vi også mulighed for at tale om den type skader vi i skole- og SFOregi oftest vil støde på.

Vi havde en fantastisk dag med masser af alvor blandet med grin, med sammenhold og med det der er allervigtigst på en personaledag - at være sammen socialt og skabe tillid til hinanden, så vi i dagligdagen kan yde det bedste for jeres børn, når vi sammen løser de opgaver vores hverdag kræver.

Derfor er personaledage vigtige.

Pernille Skau Nørgaard































Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Eva Lassen (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top