Riddere, skjoldmøer og andet godtfolk

Det bliver stort.

Det bliver meget stort.

Det bliver større end nogensinde før.



Starten er gået – og målet vinker forude: tirsdag den 27. maj kl. 17 - 21 skal alt være klar. Sæt aftenen af – for dig, familien, ja, også bedsteforældre vil helt sikkert få en rigtig hyggelig dag. Vi i personalet glæder os, det her bliver en af de helt store dage!

Gennem mange år har vi i SFO’en holdt et stort arrangement for hele familien – hvert andet år. Vi har også en tradition for, at arrangementet vokser lidt hver gang. I år er personalet dog gået helt agurk: Det her bliver svært at overgå!

Velkommen til vores store, u-overtrufne middelaldermarked!

Her bliver liv og glade dage. Her bliver ægte middelalderstemning, når den er bedst: Her bliver musik. Her bliver gøgl. Her kommer masser af små boder, hvor du kan prøve kræfter. Her kan du købe mad og drikke som i middelalderen. Forresten – hvad drak man egentlig, før cola’en blev opfundet. Og hvad er Luthendrank?

Her bliver masser af aktiviteter, hvor du sammen med andre kan prøve nogle af de spil og lege, som allerede var kendt i middelalderen.

Eller hvad med at prøve at spille på et rigtigt middelalderinstrument?

Alle – eller næsten alle – aktiviteter i SFO’en fra nu og frem til maj vil lægge op til det store marked: For eksempel vil der i vinterferien blive sortbrændt perler i bålet, som skal bruges til perlekæder.

Senere vil vilde og farlige gøglernumre blive forberedt. Og hvor kommer musikken fra?

Værkstederne i hele SFO’en vil i de kommende måneder syde af middelalder-aktiviteter. Der vil blive lavet ting i horn, skind og stof, som skal bruges til markedet. Der skal syes dragter. Der skal fremstilles boder.

Vi kan måske ikke lave hele skolen om til en ægte middelalderborg som den på billedet – vi kan trods alt blive nødt til at nøjes med mindre. Men…

Det bliver sjovt at være en del af.

Det bliver stort!

Venlig hilsen

Flemming.
[Forside] [Leder] [Skattekisten] [Piratskibet] [Tømmerflåden] [Caféen]