The news
Må man spise slik i klubben?
Nej det må man faktisk ikke, for skolebestyrelsen har besluttet, at vi har en sund kostpolitik. Ind i mellem er der så specielle anledninger, så som dessert ved aftenspisning eller slik til klubfester men til dag-lig må man ikke spise slik i klubben.

Når der har været uddeling i klassen grundet en fødselsdag, kommer børnene tit over til os med slik. I den forbindelse er vi blevet enige om, at de må lægge det i tasken og spise det når de kommer hjem, for de må ikke her.

Vi oplever også at en del af vores større børn går i Netto og køber slik, chips o.s.v. De er store nok til at må forlade
Som førnævnt skal de ikke spise slik i klubben og vi er enige om at hvis det forekommer, bliver vi nødt til at tage det fra dem, hvis ikke de lægger det væk.

En anden ting er, at vi er lidt bange for det kan skabe en kultur om, at ”når vi kommer i 4. Og 5. Klasse, så går vi da i Netto og køber slik”. Det vil vi være mere obs på i fremtiden og kontakte jer forældre, hvis vi oplever det. F. eks. hvis det er de samme børn der gør det tit. Også fordi vi kan have en fornemmelse af, at pengene måske efter aftale med jer forældre skulle have været brugt til mad i kantinen.

Alt i alt har vi haft en god debat
klubben, uden vores vidende, selv om vi opfordrer dem til at fortælle os hvor de går hen. Problemet ligger i, at børnene kommer tilbage med slikket og har rigtig svært ved at lægge det i tasken til de kommer hjem. om dette og er enige om, at slik ikke hører hjemme her i dagligdagen. Vi gør, hvad vi mener vi bør gøre for at komme det til livs, når det forekommer. En opfordring til jer forældre, kunne være at tale med jeres børn om deres slikvaner og hvad de bruger de penge til, som de får med til mad.

Henrik
Rødovre cup i fodbold


Normalt spiller vi turnering mod de andre klubber i efteråret. Turneringen er lavet om til i fremtiden, at blive spillet i foråret.

Det betyder, vi snart skal spille igen, nemlig i uge 18 og 19. Lige nu kender vi ikke spilletidspunkter og dage, men regner med det bliver nogenlunde som vi plejer.

Dagene er som regel tirsdag-onsdag-torsdag, mellem 14.30-16.30.

I hører nærmere når vi kender programmet.
[ Forside ] [ Leder ] [ Fælles sider ]
[ Skattekisten ] [ Piratskibet ] [ Tømmerflåden ] [ Caféen ]