RFC-fest


Året 2011 var ikke mere end 7 dage gammel før vi holdt den første fest på RFC (læs UK) og set fra dørmandens side blev det en fest med enormt tryk på lige fra døren åbnede kl 19.

I løbet af en time havde vi lukket 160 unge mennesker ind til fest og farver. Det på trods af at der blev lavet gas med gæsterne.

Jeg må se at finde på nogle nye ting jeg kan drille gæsterne med fordi alle unge efterhånden har gennemskuet mine tricks.

Desværre er vores fester blevet så populære at alle ikke kan lukkes ind og det betød bl.a der var nogen som måtte stå og se på en lukket dør i tre timer før de kom ind for at feste.

Havde vi lukket samtlige ind der stod udenfor havde vi været over 200 unge indenfor og i følge brandtilsynet ville det have været 40 for mange.

Selve festen forløb stille og roligt, der var en god stemining og rigtig mange fik rørt dansemusklerne.

Som ved andre fester måtte nogen unge overgive sig for rummets mangelfuldheder og det betød at der var nogen som kunne komme ind når andre gik.

Alt i alt en god fest, ganske som sædvanligt.

Allan
Bolschekogning

Som alternativ til vores sædvanlige tirsdags aften, så tilbyder Cafeen og Tømmerflåden ting og sager som medlemmerne kan melde sig til.

Jeg skriver Tømmerflåden fordi det er vores plan at samarbejdet med klubben bliver større efter vi har nedlagt vores lange tirsdag. Så nogle af de ting der sker i klubben vil også være tilbud til Cafeens medlemmer.

Et af de tilbud der er i øjeblikket er, man kan være med til at dyrke zumba med Lotte og Berit.

Tilbage til overskriften, så var der mulighed for at lave bolcher den 12. januar og det var der 6 medlemmer der benyttede sig af.

Vi var to voksne som styrede slagets gang, Steffen og Allan. Vi fandt al udstyret frem og så var det ellers i gang med at vælge smag og farve, og der er meget at vælge imellem.

Vi to voksne var ikke helt erfarne nok, så vi fik hjælp af Anja inde fra klubben.

Derefter gik det slag i slag med at få lavet bolcher til alle.
De fleste valgte at lave bolcher med frugtsmag, en enkelt lavede nogle med cacao og mintsmag og selvfølgelig ville vi voksne også prøve og vi var mere til de stærke lakrids/salmiak-agtige bolcher.

Næste gang der skal laves bolcher foregår den 20 januar og her vil det være Anja og Pernille som styrer bolchekogningen.

Det vil ikke være sidste gang vi tilbyder at lave bolcher en aften, for det viste sig at være ganske hyggeligt når man ikke er så mange.

Allan
Med tøserne på tur
Der var lagt op til den helt store tur, da vi sidste tirsdag tog ind mod byen belæsset med lommepenge og med udsigt til udsalg.

Pigerne forsvandt ned ad Strøget, mens vi andre afsøgte området for mulige spisesteder.

Da butikkerne lukkede mødtes vi igen, fandt et sted alle kunne enes om, var et godt sted at spise og fik selv lov at gøre regningen op, inden vi fandt hen mod toget og turen hjem.

Alle var glade, havde fundet gode ting og havde endda overskud i pengebeholdningen, da alting blev gjort op i toget hjem.

Pernille
[ Forside ] [ Leder ] [ Tømmerflåden ] [ Caféen ]