Julecirkus
Det er et par år siden sidst, men nu gør vi det igen: Får besøg af Cirkus Nissesjov den sidste skoledag før jul.

Der er lagt op til en lille times tid med nissedrillerier, legesyge akrobatnisser og masser af grin. Drillenissen Nis og julegrisen Anton Antonius kommer på besøg - og måske julemanden også dukker op for at modtage de sidste ønsker til jul?

Det hele foregår i festsalen, fredag 21. december fra kl. ca. 13. En god afslutning på et herligt SFO-år!

Elektronisk goddag og farvel
Næh, helt erstatter vi ikke goddag-og-farvel med elektroniske maskiner. Vi vil stadig gerne hilse på jer alle! Men de af jer, der har jeres gang i SFO, har sikkert lagt mærke til vores nye skærme.

Det er touchskærme, der skal bruges i forbindelse med vores nye, elektroniske ind- og udtjek af børn.

Vi regnede med at være i gang her fra midten af december, men det bliver desværre udskudt lidt. Der er nogle tilslutninger, der endnu ikke er på plads - og de Ipads, personalet skal bruge i forbindelse med systemet, er der ventetid på.

Alt var ellers timet, kørte efter planen, men så… Det er da godt, at vi har et i øvrigt velfungerende papir og blyant-system kørende!

I vil få nærmere information om de spændende, nye muligheder I får for at give os besked, når systemet er oppe at køre.
God jul
En tur rundt i SFO'en i denne tid er noget helt særligt: Røde kinder og blanke øjne på legepladsen, hvor der køres på slæder, bygges snemænd og kastes med snebolde. Og inden døre lige så blanke øjne og røde kinder hos ivrige børn, der knokler løs med årets julegaver.

Der bliver lagt mange kærlige tanker med ned i de gavepakker, der bliver fremstillet. Der bliver lavet masser af søde, charmerende og overraskende kreative frembringelser, der må glæde enhver modtager. Hvor er det herligt at opleve! Må I alle have en god jul - og mærke lidt af den glæde, der er pakket ned til hver enkelt i de mange, små gaver.

Flemming Brandt
[ Forside ] [ Leder ] [ Skattekisten ] [ Piratskibet ] [ Tømmerflåden ] [ Caféen ]