Skattejagt
Så kom de, alle vores nye børn i Piratskibet og Skattekisten. Glade børn, der hurtigt bliver trygge i deres nye omgivelser. Og som udforsker alle de nye muligheder. Sammen med de nye børn følger også forældre, som hurtigt har fundet en ny aktivitet: Den daglige skattejagt efter deres børn, som kan være et utal af steder. Det kan være mere end svært at finde sit barn, her i starten. En lille trøst kan det måske være, at det hurtigt bliver lettere! Efterhånden finder børnene deres favoritsteder, og så bliver der færre steder at lede.

De børn, der om kort tid skal starte i Tømmerflåden er på en anden form for skattejagt: De er allerede ved at indtage Tømmerflåden og


udfolder sig med nye, spændende aktiviteter. Billardbordet er indtaget, og koncentrerede børn er i gang med de første dyster. Det kreative værksted har fået nye kunder, som allerede har fundet sig til rette i den hyggelige atmosfære på værkstedet. På den måde indeholder Tømmerflåden en mængde skatte, der blot skal plukkes!

Og endelig, en tredje form for skattejagt: Vi, både børn og voksne, er i øjeblikket vildt i gang med forberedelserne til den 19. juni, hvor vi inviterer til vores store familiearrangement. Årets tema er jo pirater - så mon ikke der også
bliver mulighed for en skattejagt undervejs? Husk nu at sætte kryds i kalenderen. I den kommende tid får I meget mere at vide. Det bliver stort!

Vi ses!

Flemming Brandt
[ Forside ] [ Leder ] [ Piratfest ] [ Skattekisten ] [ Piratskibet ] [ Tømmerflåden ] [ Caféen ]