Piraterne kommer
Har I sat kryds i kalenderen ud for tirsdag 19. juni?

I SFO'en har vi en god, lang tradition for, at hvert andet år sætter vi alle sejl og holder et brag af en fest. Det gør vi også i år - og planlægningen er allerede i gang. Om kort tid begynder mange af SFO'ens aktiviteter så småt at dreje sig i retning af piratfest: Sange skal øves, optræden skal på plads, udsmykning skal fremstilles… og en hel masse, som vi ikke har styr på endnu.

En fest for hele familien, som der tales om længe efter.

Skriv det nu ind i kalenderen!
Flemming Brandt
Det er lidt svært at vise billeder fra en fest, der ikke er holdt endnu - men nogle af jer kan huske for 2 år siden:


Hele personalet på seminar


Lige om lidt - i weekenden 24. - 25. marts - tager hele personalegruppen til Rødovres hyggelige kursusejendom Skovly. Weekenden byder på et intenst og hårdt program, hvor også aftentimerne er blevet til arbejdstid.

Weekendens overordnede tema er Kompetenceudvikling.
Forventningen er, at vi i løbet af weekenden lærer nye, bevidste metoder til vores egen kompetenceudvikling. Det skal ses i lyset af, at vi i SFO'en er i gang med en helt ny måde at organisere os på.
I sidste Flaskepost fortalte jeg om vores nye primærpædagoger, men vi stopper ikke dér. Vi er i gang med at udvikle flere nye, stærke ansvarsområder. Således har personalet netop vedtaget et nyt ansvarsområde, hvor en pædagog i hver afdeling bliver koordinator for afdelingens og SFO'ens aktiviteter. Og flere nye, store ansvarsområder er på vej.

Vi har dygtige, ansvarsbevidste pædagoger i vores SFO. Det tager vi alvorligt, og uddelegerer ansvar i en grad, der ikke er set før. Hvis man skal kunne påtage sig et sådant ansvar, og udvikle nye veje indenfor det nye ansvarsområde, skal man også kunne udvikle sig selv og sit nye område. Derfor har vi valgt, at årets weekend skal dreje sig om kompetenceudvikling.

Vi har fået en særdeles kompetent konsulent, Ellen Wolgau til at undervise os. Ellen Wolgau underviser normalt ledere på UCC og har desuden sit eget firma, hvor hun hjælper virksomheder med udviklingsprocesser.

Det bliver en spændende weekend!

Flemming Brandt
[ Forside ] [ Leder ] [ Skattekisten ] [ Piratskibet ] [ Tømmerflåden ] [ Caféen ]