The news
Mexicaner fest
Fredag den 19. april holdt vi mexicaner fest for 25 børn.

Børnene hjalp om eftermiddagen med at snitte en masse grønt til aftenens menu, som selvfølgelig var tortillas.

Der var rigtig mange af børnene som havde fundet mexicanerhatten frem, så da alle børn var kommet og sad og spiste og den mexicanske musik lød fra højttalerne, kunne man godt fornemme den mexicanske stemning.


Aftenen bød på lidt udendørs konkurrencer. Disciplinen støvlekast var en af dem, en ganske vanskelig disciplin som kun få børn mestrede.
Også den benhårde kiksestafet som går ud på at løbe ned til en kegle spise en kiks og løbe tilbage igen hvor den næste står klar og venter på sin tur.

Resten af aftenen blev der hygget, danset og spist slik ganske som vi plejer og det virkede som om alle børn hyggede sig.

Louise


Dagligdags aktiviteter i Klubben
Vi har i lang tid haft en Wii, men det sidste stykke tid har den ikke været så brugt.

Så flyttede vi den ud i vores køkken og nu bliver der danset hver dag.

Det er rigtig dejligt når børnene bruger de faciliteter vi har og de hygger sig rigtig meget med det.

Louise
Pastasjov
Grillfest
En dag under lock outen fandt vi på at lave tårne af spagetti og skumfiduser.

En lidt anderledes aktivitet men rigtig hyggeligt og børnene gik virkelig til den og fik lavet nogle flotte figuer.

Louise
Vil lige minde jer alle om, at vi holder grillfest tirsdag d. 11. juni, hvor også vores nye 2. klasser og deres forældre er velkomne.

I får nærmere information senere.

HenrikTivolitur
Heldig har man da lov at være. Alverdens tordenbyger og lynnedslag på skolen i løbet af formiddagen, gjorde at flere børn troede (var bange for) at tivolituren var aflyst. Men nej, det var den ikke og vi var så heldige, at det klarede op og vi nøjedes med 10 minutters småregn sent på aftenen.

Ca. 50 børn havde vi med, og de hyggede sig gjorde de.

Som sædvanlig havde vi lavet grupper hjemmefra, efter børnenes egne ønsker. Det blev der lavet meget om på i løbet af dagen, og det er meget normalt det sker. Nogen er for mange og finder ud af det er for kedeligt at vente på hinanden, og så splitter de sig op.
Nogen gange ender de i en anden gruppe, fordi de er blevet væk fra hinanden. Her kniber det ind i mellem lidt med at huske, at man skal mødes ved det gyldne tårn hvis man er væk fra hinanden.

Men som sagt, de finder ud af det og ringer nogen gange til os voksne, hvis de har brug for lidt hjælp, men det er faktisk ikke ret meget.

Og så er jeg hvert år imponeret af, at vores mødetider holdes fint af børnene. Vi mødes med dem kl. 18.00 bare for at se det går godt, og lige tjekke op på grupperne. 18.10 havde alle meldt sig og var af sted igen.

Ligesådan når vi skal hjem, var alle der til tiden og det er jo rigtig dejligt.

Kanon dejlig dag, hvor vi selvfølgelig også får prøvet diverse rutsjebaner og andet med nogle børn.

Jeg måtte, trods min egen skræk for højder, en tur i dæmonen med Jasmin, Fie og Laura, for ellers var de lidt bange for det. Efter 10 sekunder sad alle 3 og skreg "Åååååårh, det skal vi prøve igen, ikk´ Henrik?".

Det gjorde de så, uden mig!

Tak for en fed tur til jer alle.

Henrik

[ Forside ] [ Leder ] [ Skattekisten ] [ Piratskibet ] [ Tømmerflåden ] [ Caféen ]