NYHEDSBREV MAJ 2017
Fra ledelsen Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden Ombygning
Ombygning april og maj

























Ombygning

Efter påske gik det pludselig stærkt. Det der kun var gulv, fik pludselig vægge, og i mellemrummet mellem festsal og den første finger, er der nu for alvor rejst skelet til det, der med tiden bliver en spændende ny afdeling af skolen.

Personligt glæder jeg mig til at se nybyggeriet indefra og ikke kun gennem hegnet fra Tårnvej, eller gennem et vindue i den gamle del af skolen.

Der hamres og bankes, og selvom skelettet har stået det meste af en måned nu, uden de store forandringer, er det tydeligt at høre at der mellem de friske bjælker foregår byggeri, der med tiden skal se dagens lys.

I gården mellem de to fingre, skyder byggeriet også frem. Her er arbejdet et stykke efter, og vi kan følge med i forhold til den første gård. Siden påske har konturerne til de nye gangarealer flyttet sig fra at være stregtegninger i sandet, over huller og gennem støbninger, til pludselig at være en stor hvid flade, der for alvor giver indtryk af hvor stort det nye fælles areal ender med at blive.

Lige nu tror vi på et lækkert lyst lokale, og glemmer behændigt at der skal både vægge og loft til, inden rummet kan indvies og bruges til alverdens formål.

Vi snakker indretning, har masser af gode ideer kombineret med manglende viden om hvordan det i virkeligheden kommer til at være, at bevæge sig rundt i de nye omgivelser.

Vi venter spændt!

Pernille

Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Flemming Brandt (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top