NYHEDSBREV MAJ 2021
Fra ledelsen Børnesyn Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden
Lige inden sommerferien

Vi har sagt goddag og velkommen til maj måned, dog en kold og lidt våd en af slagsen.

Dette sætter lidt ekstra krav til at være i SFO da klasserne stadig ikke må blandes, hverken i skole eller i SFO.

Vi bestræber os på at være så meget så muligt udenfor, men når det øser ned og der ikke er mere tørt tøj at skifte til, så er vi også indenfor.

Maj måned er også der hvor de nye 0.klasse børn starter i Sfo.

Dette er altid noget vi glæder os meget til og selv om første dag på skolen blev lidt anderledes, var det en fantastisk dag at få hilst på alle børnene og en forælder.

Børnene var inviteret til at møde op i to hold med én forælder, for at kunne overholde Corona restriktionerne. .

Vi plejer også at kunne besøge børnene i deres børnehaver men dette har ikke været muligt i år og derfor var det med ekstra stor spænding vi tog imod de nye børn den 3. maj

Hvis vi havde været lidt nervøse og bekymrede over hvordan det ville gå den første dag hvor de skulle vinke farvel til mor eller far, kunne vi godt tænke om.

Alle børnene klarede 1. dag fantastisk flot og det var stort set alle børn der vinkede farvel til mor eller far på første dag, for en kort stund. Det var virkelig flot klaret af alle.

I forbindelse med at vi har budt velkommen til de nye børn har vi også sagt goddag og velkommen til en masse nye medarbejder.

Vi er så heldige at have mulighed for at kunne ansætte nogle gode mennesker til at hjælpe med at få skemaerne til at hænge sammen i maj og juni måned.

Til dette har vi ansat, Amalie, Evy, Oscar, Camilla og Sabrina. Derudover hjælper Naim der er fast skolevikar også. Vi har også ansat Elias som er tilknyttet 00.b som en ekstra ressource.

I Tømmerflåden har de også budt velkommen til de kommende 3. klasser og der er kommet godt gang i huset.

De kræver selvfølgelig noget ekstra logistik for at få det hele til at gå op i en højere enhed, med inddelte områder, spritning af hænder m.m. men jeg hører kun at det er skønne børn der er startet i klub.

Til sidst vil jeg slutte af med at minde om at der er tilmeldingssedler på Tabulex for alle ugerne til sommerferien.

Der er flere der allerede har meldt tilbage, men det vil være skønt hvis alle fik registret hvornår jeres barn holder ferie, så vi ikke sætter personale til at komme på arbejde hvis der ikke er nogen børn.

Vi vil allerhelst have personalet er på arbejde når børnene er der :)

Pas godt på jer selv og hinanden.

De bedste hilsner
Eva Lassen
SFO-leder


















Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Eva Lassen (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top