NYHEDSBREV MAJ 2022
Fra ledelsen Den fælles SFO Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden
Fælles aktiviteter om bålet















Sammen i hele SFO

Vi har talt om det længe. Helt tilbage til dengang vi var på weekend og talte fremtid i SFO. Vi vil lave noget på tværs.

Hvad og hvordan er spørgsmål vi har arbejdet med på personalemøderne de sidste måneder og i onsdags slog vi dørene op for et nyt tiltag, som vi håber bliver rigtig godt.

Vi skal være sammen udenfor. Vi skal bygge bro mellem afdelingerne, lære hinanden at kende. Knytte nye venskaber og dermed gøre SFO til et sted, hvor det ikke er svært at flytte fra afdeling til afdeling - som når anden klasserne netop er flyttet fra Skattekisten og Piratskibet til Tømmerflåden.

Vi tænker at med tiden vil projektet udvikle sig, og vi vil finde på nye tiltag. Som det første starter vi ved grillhytten, hvor vi vil tænde bål, lave aktiviteter og være sammen på tværs.

Al begyndelse er svær. Vi skal alle - store og små - lære at nu er det, det vi gør. Derfor var onsdagens bål ikke så velbesøgt som vi havde håbet på. Men der var bål, der var børn og der blev snittet i en flok grene fra Volden, som med tiden skal bruges, når der skal bages snobrød.

På onsdag gør vi det igen. På onsdag er der sikkert flere børn, som igen fortæller andre børn at der sker noget ude ved det der bål. For det er tit den bedste måde at få børn til at være med - at de selv finder ud af at noget er sjovt, i stedet for at vi voksne prøver at bilde dem det ind.

Og med det er onsdagsaktiviteterne skudt i gang.

Henrik og Pernille

Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Eva Klovgaard Lassen (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top